11.02.2021
Tendinte in hairstyling – tunsori si coafuri ce se remarca in 2021

Tendinte in hairstyling - tunsori si coafuri recomandate de stilisti. Alege-ti coafura sau tunsoarea potrivita fetei si stilului tau.

2021 este anul schimbarilor in hairstyling, se pune accent pe tunsori cuminti si culori deosebite ale parului care te vor scoate din anonimat. Ce crezi despre aceste tendinte in hairstyling, ce tunsori si coafuri ai vrea sa incerci?

Inainte de a ajunge la salon, e important sa iti faci o idee despre tendintele acestui an in hairstyling, tocmai de aceea am cerut sfatul stilistilor de la El Studio Style Romania. Ei ne spun care sunt propunerile pentru acest an si ce tunsori sau coafuri ar trebui sa eviti daca vrei sa ramai in trend.

Cum sa faci un parfum rezistent, puternic si remarcabil. Iata cateva trucuri

Tunsori pe care trebuie sa le porti in 2021

Anul acesta este obligatoriu sa iesim mai mult in evidenta. Sa optam pentru coafuri mai indraznete care sa ne scoata din zona de comfort. Se vor purta tunsorile naturale, lejere, cat si pixie; tunsori care se pot stiliza usor in general, precum boburile alungite sau bobul francez, coafurile stratificate cu un plus de volum si bretonul cortina”, spune Ramona Pavel.

Louis Vuitton inchide brandul cu produse cosmetice Fenty al Rihannei. Motivul este neasteptat

Tunsori cuminti, dar in culori care iti fura privirea

Chiar daca anul acesta parul se va coafa extrem de lejer si nu avem nevoie de multe artificii pentru un look fabulos, culorile sunt cele care ne vor scoate din anonimat. „O simpla culoare de par poate schimba complet modul in care esti perceputa de catre cei din jur si chiar felul in care te simti. Si pentru ca se poarta nuantele indraznete, le putem crea intr-o varianta 3D, precum un albastru puternic, de culoarea paunului, sau roz, precum bomboanele pentru copii. Nuante la fel de in trend sunt si rosul aprins ca focul, dar si unele mai cuminti precum blondul perlat, in nuanta nisipului sau a caramelului, puse in evidenta prin tehnici speciale de vopsire cunoscute inca din anii trecuti precum ombre, highlights, balayage si shatush”, spune Alexandra Nuta.

Jennifer Lopez, schimbare radicala de look pentru coperta revistei Allure

Tendintele in hairstyling din acest an versus cele din anii trecuti

Fata de trendurile anterioare, anul acesta este unul mai ponderat, tocmai de aceea, indemnul trendsetterilor in hairstyling este sa ne reintoarcem la valorile reale ale educatiei. „Tunsorile vor fi in mod obligatoriu simple, clasice si lejere, dar cu un impact vizibil asupra celei care o poarta. Nu vom mai purta breton drept sau voluminus, bucle marunte sau bine definite si nici suvite de la radacina”, declara Aliona Celan.

Exista si coafuri nemuritoare

Chiar daca tendintele in hairstyling se schimba in fiecare an, exista si coafuri care vor ramane mereu in trend. „Buclele si impletiturile sunt nemuritoare. Fie ca sunt lejere sau mai elaborate, inserate intr-o coafura de ocazie, ori intr-un styling de zi cu zi, acestea se potrivesc oricui si au fost intotdeauna indragite si cerute atat de publicul tanar, cat si de doamnele mai in etate. In plus, sunt extrem de feminine si dau un plus de valoare oricarui tip de par”, declara Ecaterina Ilie.

Ce tunsori si coafuri sunt potrivite pentru femeile de toate varstele

Articole din aceeasi categorie