10.02.2021
Louis Vuitton inchide brandul cu produse cosmetice Fenty al Rihannei. Motivul este neasteptat

Women's Wear Daily anunta incetarea activitatii marcii Fenty Beauty a Rihannei. Artista va continua sa-si dezvolte afacerea privind lenjeria intima - Savage.

Acest lucru a fost raportat de portalul WWD, care a primit un comentariu de la reprezentantii LVMH: „Rihanna si LVMH au luat o decizie comuna de a suspenda activitatile marcii, care are sediul in Europa, in asteptarea unor conditii mai bune”.

Anisoara Loghin si-a ales pentru noul sezon tricoul cu numarul 11. Prezentatoarea PRO TV arata splendid in ultima luna de sarcina

In locul colectiilor de la Fenty, pentru moment, s-a decis a se concentra asupra proiectelor Fenty Beauty si Fenty Skin, precum si pe colaborarea mega-reusita a Rihannei cu brandul Savage - linia de lenjerie Savage X Fenty, lansata in 2018.

Faptul ca Rihanna isi lanseaza propriul brand de moda Fenty sub auspiciile LVMH a devenit cunoscut in primavara anului 2019. In acelasi timp, prima colectie a fost lansata, iar ultima a fost pusa in vanzare la sfarsitul anului trecut. Acesta a fost primul proiect independent pentru Bernard Arnault, presedintele grupului de companii LVMH, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si socrul Nataliei Vodianova.

„Cu fesele mele poti sa joci box” De la ce se abtine Dianna Rotaru, dar si ce regim are pentru a avea o silueta de invidiat

Rihanna, in varsta de 32 de ani, este o cantareata, actrita, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, creatoare de moda, textiera si dansatoare din Barbados.

Nu ii este frica sa apara fara machiaj si fara filtre! Cum arata Andra, stand acasa, infectatata cu COVID-19

LVMH Moet Hennessy • Louis Vuitton S.A este cea mai mare companie producatoare de bunuri de lux din lume. Avand sediul in Paris, Franta, compania are peste 77.000 de angajati.

Sursa foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie