05.02.2021
Cum sa faci un parfum rezistent, puternic si remarcabil. Iata cateva trucuri

Te-ai intrebat vreodata de ce un miros e rezistent pentru o zi intreaga la unele persoane, dar la tine doar cateva ore? Problema e in pulverizarea parfumului in mod gresit. Iata cateva trucuri cum sa prelungesti durabilitatea parfumului tau preferat.

Citeste si :  Cum arata si cu ce se ocupa tatal lui Dan Balan. Lucrurile mai putin stiute despre sotul Ludmilei Balan

1. Foloseste un deodorant fara miros

Multe femei sunt indragostite de deodorante cu note florale, dar, de regula, acestea nu sunt cea mai buna pereche pentru un parfum scump cu note de mosc. Este mai bine sa folosesti un produs fara aroma, astfel incat deodorantul sa nu atraga atentia asupra sa.

2. Acorda atentie concentratiei parfumului

Da, aceasta este o informatie importanta! Concentratia ajuta la determinarea imediata a duratei unui anumit parfum. De exemplu, apa de parfum este rezistenta, de regula, mai putin de 5 ore, iar apa de toaleta va face apel la cei care iubesc ceva usor si discret care dispare rapid (aproximativ 3 ore).

3. Nu depozita parfumul in baie

Caldura, lumina si umezeala va pot strica mirosul, afectandu-i si longevitatea. In loc de baie, cel mai bine este sa depozitezi colectia de parfumuri intr-un loc racoros si uscat, cum ar fi un dulap.

4. Pulverizeaza parfum pe haine

Aplica parfum nu numai pe corpul tau, ci si pe hainele tale. Fibrele de tesatura capteaza mirosul, astfel incat esarfa poate mirosi zile sau saptamani.

5. Parfumeaza pielea, nu pulveriza parfumul in aer

Cunosti o astfel de tehnica atunci cand oamenii pulverizeaza parfum in aer si apoi intra in „norul parfumat”? Deci, nu trebuie sa faci acest lucru daca doresti ca parfumul sa dureze cat mai mult posibil. Aplica mai bine parfumul direct pe pielea ta.

6. Nu freca parfumul pe incheieturi

E o greseala obiceiul de a freca parfumul pe incheieturi. Incearca sa uiti de ea. Aceasta miscare accelereaza procesul de evaporare a aromei de pe piele, ceea ce inseamna ca dispare mai repede.

7. Aplica parfumul pe varful urechilor

Suna ciudat, dar chiar functioneaza! Cu cat pielea este mai grasa, cu atat mirosul va rezista mai bine. Asadar, pune parfum pe varful urechilor, nu in spatele lor.

8. Pregateste-ti pielea cu vaselina

Daca parfumurile categoric nu vor sa se lipeasca de tine, atunci aplica mai intai vaselina, apoi presara aceste locuri cu parfum. Acest lucru va ajuta pielea sa mentina compozitia mai mult timp.

9. Aplica parfum pe pieptene

Probabil ai auzit ca parfumurile pe baza de alcool va pot usca parul. Si este adevarat! Pulverizeaza parfum pe pieptene si abia apoi piaptana firele.

10. Parfumeaza-te imediat dupa ce faci dus

Umezeala te va ajuta sa-ti pastrezi parfumul preferat. Si nu vor exista dungi pe o bluza de matase si urme pe bijuterii.

11. Aplica parfum peste uleiul sau lotiunea de corp

Nu uita: parfumul se lipeste mai bine pe pielea grasa decat pe pielea uscata. Iti sugeram mai intai sa iti hranesti pielea cu ulei neparfumat sau lotiune pentru corp si apoi sa aplici parfumul preferat.

12. Aplica parfum pe tampoane de bumbac

Daca inca nu ai o versiune de calatorie a parfumului tau preferat, atunci exista o modalitate usoara de a-ti improspata parfumul in timpul zilei: aplica-l pe tampoane de bumbac si pune-l intr-o punga de plastic. Cand trebuie sa te improspatezi la locul de munca, scoti betisoarele si aplici din nou parfumul.

13. Sterge mirosul nedorit cu un servetel

Orice se poate intampla - am aplicat un parfum, dar astazi nu-ti place. Pentru a scapa de acest miros, ai nevoie de un servetel umed. Pur si simplu sterge zona in care era parfumul. Chiar deasupra, in timp ce mana este uda, poti aplica o noua compozitie.

14. Aplica parfumul la punctele pulsatorii

Un sfat destul de popular, dar nu putem sa nu-l mentionam: punctele pulsatorii vor ajuta parfumul sa se simta mai bine si mai evidentiat pe corp. Pulverizeaza parfumul pe glezne si pe gambe pentru o aroma de lunga durata.

Iata locurile unde sa aplici parfumul:

incheieturi;

coate;

gat;

chiar deasupra buricului;

indoirea genunchilor.

15. Pulverizeaza parfum pe o hartie si pune-o langa haine

O alta modalitate ca parfumul tau preferat sa fie mai durabil este sa pui lucrurile pe un servetel de hartie, pe care se aplica parfumul tau preferat. Lasa hartia sa se usuce si pune lucrurile pe ea. Va mirosi grozav!

Citeste si :  Cum arata casa vedetelor Potap & Nastya Kamenskih - raion de elita, doua etaje si celebritati printre vecini

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie