10.02.2021
Jennifer Lopez, schimbare radicala de look pentru coperta revistei Allure

Jennifer Lopez este protagonista celui mai recent numar al revistei americane Allure. Diva latino a realizat un pictorial incendiar si i-a uimit pe fani cu noul look. 

Citeste si :  Cum arata cel mai frumos cuplu din Georgia. Fiica lor a mostenit frumusetea parintilor. Imaginile in care apar impreuna

J Lo apare pe coperta Allure cu un wet look si parul tuns scurt. Nu stim daca vedeta chiar a renuntat la podoaba capilara sau este vorba despre de o peruca, cert este ca fanii au fost mai mult decat incantati. 

“Wow!”, “Regina Frumusetii”, “Par, piele … le ador” “Esti uimitoare!” “Wow, arati minunat!”, “Aceasta tunsoare arata incredibil de bine pe tine” sau “Arati ca la 35 de ani” – sunt doar cateva din miile de comentarii lasate de fani pe pagina lui Jennifer Lopez. 

In cel mai recent numar al revistei Allure, Jennifer Lopez se destainuie si vorbeste deschis despre relatia pe care o are cu Alex Rodriguez. 

Cantareata a marturisit ca ea si iubitul ei au facut terapie in timpul pandemiei de coronavirus. “Am facut terapie. Cred ca a acest lucru a fost de mare ajutor pentru relatia noastra”, a spus Jennifer Lopez pentru Allure, potrivit People

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sunt impreuna din martie 2017, iar la inceputul relatiei au incercat sa fie cat mai discreti. Acum cei doi sunt de nedespartit, locuiesc impreuna si merg in vacante alaturi de copiii lor. Jennifer are gemeni din casnicia cu Marc Anthony, iar fostul jucator de baseball are doua fete dintr-o relatie anterioara.

Citeste si :  Ce sa porti ca sa furi priviri si in acelasi timp sa te simti bine in pielea ta, indiferent de ocazie? Interpreta Valeria Pasa a gasit rochia care parca ar fi creata special pentru ea

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie