09.02.2021
Ce tunsori si coafuri sunt potrivite pentru femeile de toate varstele

Se crede ca odata cu varsta, o femeie ar trebui sa abandoneze elementele obisnuite ale stilului ei si sa treaca la ceva nou si mai „matur”. Cu toate acestea, stilistii nu cred acest lucru: de exemplu, una si aceeasi coafura poate fi purtata de-a lungul vietii - principalul lucru este sa alegi initial optiunea potrivita.

Citeste si :  Ce se intampla daca nu intri o zi pe retelele sociale. Rezultatele suprinzatoare ale „detoxifierii digitale”

O culoare si o tunsoare bine alese te pot transforma intr-o diva, dar daca ai ghinion cu un specialist sau cu o nuanta nepotrivita, coafura te poate priva de atractivitate, prospetime si stil.

Tendintele de coafura ale femeilor se schimba in mod constant - si nu este atat de usor sa tii cont de ele. Cu toate acestea, exista multe variante ale asa-numitelor „tunsori clasice atemporale”. 

Vedetele se confrunta adesea cu critici atunci cand arata lumii noul lor stil. Cineva considera inacceptabil barbieritul la moda al tamplelor, care a fost facut recent de Printesa de Monaco Charlene, in varsta de 42 de ani. Altii o critica pe Nelli Kobzon, in varsta de 70 de ani, care inca poarta parul lung.

Printesa de Monaco, Charlene

Stilistii confirma: unele coafuri intr-adevar nu apartin categoriei „eternului” si ii infrumuseteaza doar pe cei mai indrazneti sau pe cei care isi mentin in mod persistent (si cu succes) tineretea in toate modurile posibile.

Nelli Kobzon

Si totusi ar fi gresit sa spunem ca, dupa o anumita varsta, ar trebui sa va schimbati cu siguranta imaginea. Exista, de asemenea, tipuri de tunsori care sunt potrivite pentru absolut toate femeile, atat la ​​20, cat si peste 50 de ani. Ele pot fi purtate timp de decenii - principalul lucru este sa alegi forma si lungimea potrivita.

In primul rand, desigur, sa vorbim despre parul lung, care se presupune ca nu se potriveste deloc cu doamnele mature. Intr-adevar, este posibil ca firele libere ingrijite sa nu fie potrivite cu varsta - mai ales daca parul tau nu se poate lauda cu volum.

Penelope Cruz, 46 de ani
Kate Middletone, 39 de ani

„Iubitorii de par lung ar trebui sa opteze pentru tunsori in cascada. Va fi util la orice varsta - dar este foarte important sa respectati regula stratificarii. Aceasta este o tunsoare extrem de dificila, care necesita atat intelegerea dorintelor voastre clare, cat si abordarea unui stilist competent. Bretonul usor si casual va arata organic cu acest tip de coafura. Asigurati-va ca faceti asimetrie - este la moda si arata foarte elegant”, sfatuieste stilistul Polina Kaurova.

Rosie Huntington-Whiteley, 33 de ani
Jennifer Aniston, 51 de ani

Daca vorbim despre tunsori mai scurte, cea mai versatila solutie ar fi o tunsoare bob.

„Va spun din experienta, arata bine nu numai pentru femeile de diferite varste, ci si pentru orice tip de par, chiar daca este foarte subtire. Principalul lucru este sa iti taie parul in mod corect si atunci nu vei avea o splendoare excesiva, iar forma coafurii va deveni delicata si moale. Si pentru a adauga atractivitate imaginii, v-as sfatui sa faceti un breton - mai bine oblic sau drept. Imaginea se va schimba imediat in bine ”, recomanda specialistul in frumusete.

Kaia Gerber, 19 ani
Cate Blanchett, 51 de ani

O decizie la fel de buna va fi alegerea in favoarea unui carre - nu degeaba sunt confundati atat de des cu un bob!

„Tipul de carre in sine este format pe baza formei fetei si a lungimii gatului. In unele cazuri, cu un breton va arata grozav, in cazuri mai rare, si absenta acestuia. Vreau sa mentionez ca nuanta interesanta ii va oferi parului un aspect si mai atractiv. Si nu conteaza daca ai 18 sau 45 de ani - balayage sau chatouche decoreaza orice tunsori complexe ”, spune maestrul.

Deseori femeile ajunse la maturitate opteaza pentru aceasta tunsoare si e o alegere corecta care improspateaza imaginea, potrivit stilistului.

Monica Bellucci, 56 de ani
Maya Hawke, 22 ani

Si tunsoarea pixie iti improspateaza lookul si accentueaza privirea. „Cel mai bine este sa acordati preferinta unei tunsoare gradate pixie. Va puteti permite chiar si whisky ras cu ea! Dar aceasta, desigur, nu mai este cea mai versatila optiune care necesita un anumit background.”, spune Polina.

Katy Perry, 36 de ani
Kris Jenner, 65 de ani

„Aceasta tunsoare nu va imbatrani o fata de 20 de ani si va intineri o doamna de 50 de ani. De asemenea, are o multime de optiuni de stil! Si aici, desigur, totul depinde de mainile mesterului, de modul in care te vede in aceasta „poveste”. Va recomand sa faceti o tunsoare dezordonata cu cateva fire care ies. Cu siguranta se va potrivi tuturor ”, sfatuieste Polina Kaurova.

Charlize Theron, 45 de ani
Kristin Scott Thomas

Ce tunsori si coafuri crezi ca sunt potrivite pentru femeile de toate varstele?

Citeste si :  Prima doamna a opozitiei: Cine este Iulia Navalnaya, sotia lui Alexei Navalnii - oponentul lui Putin

Surse foto: Getty Images, Persona Stars

Articole din aceeasi categorie