08.04.2021
S-au facut de rusine! Machiaj ingrozitor, ruj pe dinti si celulita la vedere. Cum au fost surprinse vedetele de la Hollywood

Pentru multi, vedetele de la Hollywood sunt intruchiparea frumusetii si a stilului, cu banii pe care ii au, starurile isi pot permite sa arate perfect! Cu toate acestea, uneori vedetele apar intr-un aspect jenant, care te surprinde. Vezi cum au fost surprinse divele pe covorul rosu de catre fotografi.

Tyra Banks: machiaj infiorator

Daca deschizi pagina de Instagram a lui Tyra Banks, iti va fi clar ca supermodelul si cantareata americanca inca nu si-a gasit stilul care o reprezinta si experimenteaza de fiecare data asupra lui. Cel mai important este sa isi gaseasca stilul care poate inspira, dar nu cel care iti aminteste de eroii din filmele de groaza. 

Salma Hayek: gene cazatoare

Frumoasa femeie latina, pare intotdeauna uimitoare si nici varsta nu ii poate fura din farmecul pe care il are. Dar genele false care cad pe covorul rosu, la sigur ii poate strica reputatia.

7,5 metri lungimea! Femeia cu cele mai lungi unghii din lume, le-a taiat pentru prima data in 30 de ani

Emma Watson: ruj pe dinti

Frumoasa actrita, alege adesea nuante de ruj rosu, si destul de des paparazzi o surprind cu dintii rosii de ruj. Arata neglijent!

Jennifer Aniston: celulita la vedere

Jennifer este mandra de aspectul ei si promoveaza un stil de viata sanatos. Alimentatia sanatoasa si exercitii fizice regulate la sigur ii aduc beneficii vedetei. Dar „coaja de portocala” a acaparat picioarele lui Aniston, ceea ce fac sa fie departe de ideale. Dar acest lucru nu o impiedica sa arate grozav la 52 de ani!

La nunta fiului sau, o femeie a realizat ca mireasa este propria fiica, care „murise” cu 20 de ani in urma

Drew Barrymore: par la subrat

In 2005, actrita a aparut la unul dintre evenimentele sociale intr-o rochie de seara deschisa ... si cu par sub brate. De atunci, nu s-a schimbat si a promovat activ "body positivismul" -  rareori isi spala parul si nu se rade in unele zone.

Lady Gaga cu peruca dezlipita

Cantareata isi schimba aspectul si perucile mai des ca manusile. Desigur, arata spectaculos, daca acestea nu i-ar cadea.

Momentul in care „Mrs Sri Lanka” este agresata pe scena de o fosta detinatoare a titlului pe motiv ca ar fi divortata - VIDEO

Articole din aceeasi categorie