08.04.2021
Momentul in care „Mrs Sri Lanka” este agresata pe scena de o fosta detinatoare a titlului pe motiv ca ar fi divortata - VIDEO

Castigatoarea celui mai mare concurs de frumusete din Sri Lanka a suferit rani la cap dupa ce o bataie a izbucnit pe scena, scriu BBC si News.ro.

Regina frumusetii Pushpika De Silva a castigat titlul „Mrs Sri Lanka” in cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminica. Cateva momente mai tarziu, castigatoarea din 2019 a pus mana pe coroana lui De Silva, pretizand ca nu poate primi titlul pentru ca este divortata.


Premiul i-a fost inapoiat lui Pushpika De Silva, dupa ce organizatorii concursului au confirmat ca nu este divortata. Juratii au numit-o pe De Silva castigatoare in 2021 la finala „Mrs Sri Lanka” care a avut loc intr-un teatru din Colombo, duminica seara.

Intuitia femeii nu da gres! Natalia Barbu si-a visat fetita care urmeaza sa apara pe lume: "Noi, mamele, simtim. Am si visat, chiar am avut careva semne foarte clare ca e fetita" - VIDEO

Insa castigatoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocand o regula a organizatorilor competitiei care precizeaza ca participantele trebuie sa fie casatorite si nu divortate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligand-o pe De Silva sa paraseasca in lacrimi scena.

Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat ca este despartita, nu divortata. Intr-un mesaj pe Facebook, ea a spus ca a fost la spital pentru a fi tratata din cauza ranilor de la cap dupa incident. De Silva a precizat ca va actiona in judecata pentru felul "nerezonabil si jignitor" in care a fost tratata.

Mihai Stratulat spune ca copiii nu trebuie sa tina post: "Eu sunt impotriva acestui stil de viata". Care sunt recomandarile medicului pediatru - VIDEO
„Sunt inca o femeie nedivortata”, a scris ea. „O adevarata regina nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune in secret coroana alteia!”.

Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC ca trofeul va fi returnat marti lui De Silva.

Articole din aceeasi categorie