08.04.2021
La nunta fiului sau, o femeie a realizat ca mireasa este propria fiica, care „murise” cu 20 de ani in urma

O scena ireala a avut loc recent, conform publicatiei Closer.fr, in provincia Jiangsu, din China

Citeste si :  Intuitia femeii nu da gres! Natalia Barbu si-a visat fetita care urmeaza sa apara pe lume: "Noi, mamele, simtim. Am si visat, chiar am avut careva semne foarte clare ca e fetita" - VIDEO

Pe 31 martie 2021, in Suzhou, un cuplu se pregateste de ceea ce cred ca va fi o nunta clasica. Chiar inainte de ceremonie, mama mirelui se apropie de mireasa, o imbratiseaza, ii ureaza toate cele bune, apoi observa un detaliu interesant pe incheietura mainii acesteia. Mireasa avea acelasi semn de nastere pe antebrat ca fiica ei biologica, care murise in urma cu 20 de ani, pe cand era doar un bebelus. 

Coincidenta a facut-o pe femeie sa-i intrebe pe parintii miresei despre aceasta, moment in care s-a intamplat ceva de necrezut: acestia au marturisit ca tanara era adoptata. Aceasta a fost gasita de respectivul cuplu singura, pe un drum, la scurt timp dupa ce fusese declarata disparuta si decedata.

Femeia n-a mai avut niciun dubiu ca viitoarea mireasa este fiica ei. In acea zi, o mama si-a gasit fiica, iar fiul, care crezuse ca va avea o sotie, s-a ales, in final, cu o sora. Desi pare ca are o tenta incestuoasa, povestea nu se termina aici. Mirele nu este fiul biologic al femeii, fiind adoptat dupa disparitia micutei. Neavand nicio relatie de sange, cei doi au putut sa continue nunta, in cel mai pur stil telenovelistic. 

Citeste si :  Mihai Stratulat spune ca copiii nu trebuie sa tina post: "Eu sunt impotriva acestui stil de viata". Care sunt recomandarile medicului pediatru - VIDEO 

Sursa foto: Pixabay

Articole din aceeasi categorie