11.02.2021
Jennifer Aniston a implinit 52 de ani. Cele mai sexy aparitii ale vedetei pe covorul rosu

Jennifer Aniston este una dintre cele mai indragite personalitati din showbiz-ul american. Actrita, nascuta pe 11 februarie 1969, are o cariera actoriceasca de peste 30 de ani. Mereu eleganta si cu o silueta de invidiat, Aniston a stiut mereu sa-si puna in valoare trasaturile prin tinute sexy, straluncind pe covorul rosu. 

Citeste si :  Scandal rusinos in showbizul rusesc: „Pur si simplu nu este demna”. Duma de Stat a raspuns dur la dorinta lui Buzova de a interpreta imnul Rusiei la Parada Victoriei

Multi dintre fanii ei tanjesc si acum dupa ipostazele tandre, cand aparea la bratul fostului sot Brad Pitt, de care s-a despartit in 2005. Chiar daca au trecut 15 ani de atunci, Aniston nu si-a schimbat prea mult stilul vestimentar. Ea adora rochiile elegante, cu decolteu adanc sau cu spatele gol. 

Aniston a avut mereu grija de silueta ei si se alimenteaza sanatos. Astfel, la 52 de ani nu pare sa-si arate varsta. Intr-un interviu pentru InStyle, ea a spus ca i se pare ciudat cand lumea ii spune: „Arati uimitor pentru varsta ta”, dar a recunoscut: "N-o sa va mint - nu vreau sa am parul carunt." Actrita este recunoscuta pentru tunsoarea ei neschimbata si culoarea parului de un blond stralucitor. 

Jennifer Aniston s-a remarcat mereu printr-un stil impecabil. Ea nu este adepta tinutelor extravagante. Alegerile ei vestimentare au fost mereu apreciate de critici. Rochiile in culori pastelate sau in tonuri uni i-au sporit mereu farmecul. 

Citeste si :  I-a dat viata, iar el o face fericita! Mama pentru Emilian Cretu este „o icoana sfanta” Actorul a vobit in direct, cu multa afectiune, despre cea mai importanta femeie din viata lui:  „Cu mine nu o sa se intample niciodata nimic si pentru asta mama, tu stii cat de mult te iubesc”

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie