08.04.2021
7,5 metri lungimea! Femeia cu cele mai lungi unghii din lume, le-a taiat pentru prima data in 30 de ani

Ayanna Williams a decis sa-si taie unghiile uriase pentru prima data in cele 3 decenii - pentru a incepe o noua viata.

Numai ce nu fac unii oameni ca sa ajunga in Cartea Recordurilor Guinness! Multi dintre ei isi iau ramas bun de la viata obisnuita, care pur si simplu nu se incadreaza in realizarea unor inregistrari neobisnuite, ciudate si, uneori, dubioase.

Americanca Ayanna Williams, la fel a uitat de rutina obisnuita. La inceputul anilor 1990, ea a decis sa devina detinatoarea recordului in categoria manichiura - sa creasca cele mai lungi unghii din lume. 

Fostul sot i-a zis ca va fi „nimeni, va fi un vagabond care va strange mancare de la tomberoane”, insa vloggerita Maria Ciorici a demonstrat ca e puternica si o luptatoare! Si-a indeplinit visul si a lansat primul sau videoclip - VIDEO

In prezent, cea care detine acest titlu, este o alta americanca, Lee Redmond. Ea isi creste unghiile din 1979  si continua sa o faca pana in prezent, la ai ei 80 de ani! In 2017, Ayanna si-a depasit rivalul. Lungimea maxima a unghiilor lui Redmond a fost de 751 de centimetri, dar acum cativa ani, dupa un accident, aceasta si-a pierdut aproape toata lungimea. Acum Williams este considerata detinatoarea recordului - cu lungimea de 733 de centimetri.

Ayanna, in varsta de 63 de ani, a uitat de mult cum e sa traiesti fara o manichiura atat de extravaganda. Femeia nu mai poate spala vesela sau schimba asternuturile singura, nu poate nici macar sa-si inchida de sine statator pantalonii. Si pentru a-si vopsi unghiile, ii trebuie 3-4 sticle de lac pentru o singura data!

La nunta fiului sau, o femeie a realizat ca mireasa este propria fiica, care „murise” cu 20 de ani in urma

La sfarsitul anului 2020, americanca a anuntat ca este gata sa se desparta de unghii - dar numai daca i se vor oferi cel putin 47 de mii de dolari pentru asta. Femeia a spus ca vrea sa inceapa o noua viata, deoarece nu mai poate trai o viata normala cu o astfel de manichiura.

Dupa cum s-a dovedit, inainte Ayanna era ajutata in toate de sotul ei. Dar acum cativa ani acestia au divortat, iar acum este foarte dificil pentru ea sa se descurce singura.

Nu stim daca Williams a gasit un sponsor pentru unghiile ei, dar recent femeia le-a taiat! Acum unghiile uriase vor fi expuse la un muzeu special de recorduri din Florida, pentru ca toata lumea sa le poata vedea.

Inca o poza cu micutul Raul. Anisoara Loghin va arata fata bebelusului. „Obrajorii curand...”

Articole din aceeasi categorie