03.05.2021
Esti blonda, dar nu ai nuanta pe care ti-ai dorit-o? Iata de unde vine culoarea de galben in par si cum sa te izbavesti de ea

Ai visat mult timp sa devii o blonda, dar nu te-ai putut decide? Felicitari, acum este momentul! Noul sezon este momentul perfect pentru schimbari. iar cel mai bine schimbarile sa inceapa cu tine! 

Trebuie sa stii ca blondul este o problema delicata si este mult mai dificil sa te vopsesti in blond frumos, decat o bruneta si-ar vopsi parul intunecat. Daca intentionezi sa iti vopsesti parul acasa, incearca sa eviti cele mai frecvente greseli. Si daca deja si in loc de blondul dorit ai primit galben, verde sau „par ars”, ai mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta.

S-a primit o nuanta prea galbena

Moldoveanca cu aproape 2 milioane de urmaritori, dezvaluie secretele de frumusete. Marinela Bezer - pas cu pas despre ingrijirea sa zilnica, dar si cum sa obtii un corp de invidiat ca la ea - VIDEO

Vopsirea blondului este considerata cea mai dificila, nu degeaba coloristii studiaza atat de mult timp si isi „exerseaza” abilitatile toata viata. Cea mai frecventa problema este cand, in loc de nuanta dorita, primesti „galbenul de pui”. Cand te vopsesti in blond, este important sa iai in considerare mai multe puncte: tonul natural al parului, ce nuanta a avut vopseaua anterioara si in ce stare este parul in sine.

Cum sa eviti:

In primul rand, nu tine in niciun caz vopseaua pe par mai mult decat este timpul prescris: nu vei deveni „mai blonda” , dar vei obtine nuanta de galben mult mai usor. Incearca sa vopsesti doar o suvita. Lung, plictisitor, dar aceasta este o optiune garantata care nu iti va oferi un rezultat gresit la final. Daca deja galbenul a aparut, incearca sa remediezi situatia cu ajutorul sampoanelor mov.

Ai primit in rezultat o nuanta verzuie

Cel mai adesea acest lucru se intampla daca ai avut anterior colorare cu henna. Henna este, in general, un lucru periculos si, dupa aceasta, orice colorant poate da rezultate imprevizibile.

Cum sa eviti:

Doar rabdarea te poate ajuta: trebuie sa astepti pana cand henna dispare complet si abia apoi te poti vopsi blonda.

Strict interzis! Ce nu trebuie sa faci daca vrei sa scapi de punctele negre de pe fata

Parul a devenit prea fragil si poros

Cel mai probabil, ai decis sa „sari” peste mai multe nuante, trecand prea rapid la o culoare mai deschisa. Nuanta poate ai prmit-o pe cea care ai dorit-o, dar aspectul general al parului lasa mult de dorit.

Cum sa eviti:

Ce s-a intamplat - s-a intamplat. Daca procedurile de recuperare a salonului sunt prea scumpe pentru tine, atunci ai rabdare si fa masti hranitoare pentru par.

PS: Aproape ca am uitat ceva foarte important. Daca ai trecut la blond dintr-o nuanta intunecata profunda, nu uita sa iti vopsesti sprancenele. Contrastul puternic dintre sprancene si par arata vulgar si nefiresc.

Citeste si :  Sfaturi pentru ingrijirea parului! 10 pasi care te vor ajuta sa ai un par de invidiat
Articole din aceeasi categorie