03.05.2021
Moldoveanca cu aproape 2 milioane de urmaritori, dezvaluie secretele de frumusete. Marinela Bezer - pas cu pas despre ingrijirea sa zilnica, dar si cum sa obtii un corp de invidiat ca la ea - VIDEO

Contul de Instagram al Marinelei Bezer este vestit prin numarul mare de followeri, impresionati de viata si calatoriile in cele mai exotice locuri. Frumoasa bloggerita se poate mandri cu un corp perfect, dar si cu un ten de invidiat. Prezentatoarea emisiunii iSanatate, Vlada Mardari a aflat care sunt secretele frumusetii iradiante a vloggeritei.

Marinela Bezer este una din cele mai urmarite moldovence pe retelele sociale, cu 1.7 milioane de urmaritori pe Tik Tok si mai bine de 380 de mii pe Instagram. Arata minunat, iar asta se datoreaza stilului sanatos de viata pe care il are si a obiceiurilor sale zilnice.

Marinela BEZER, BLOGGER: „Incerc sa-mi creez niste obiceiuri pe care le fac in fiecare dimineata, cum ar fi un pahar cu apa calda cu lamai pentru a porni metabolismul. Inainte sa aplic machiajul fac un masaj facial atunci cand am mai mult timp, aplic o crema hidratanta, nu ceva iesit din comun.”

Are mare grija de tenul sau si are anumite ritualuri pentru frumusetea acestuia. 

Marinela BEZER, BLOGGER: „Folosesc sau jade roller sau masaj manual. Uneori pot sa folosesc patch-uri pentru ochi, masti hidratante.”

Marinela este atenta la compozitia si concentratia produselor pe care le utilizeaza. 

O alta regula de baza este aplicarea zilnica a cremelor cu protectie solara, pe care le foloseste indiferent de sezon sau vremea de afara.

Secretele de frumusete pe care le cunoaste le-a invatat de la mama ei, Lilia. Una din cele mai importante reguli de frumusete este demachierea zilnica, cu produsele potrivite.

Pe langa curatarea fetei, un alt pas important este hidratarea acestuia. Uneori, Marinela apeleaza si la procedurile de la cabinetul cosmetologic. Pentru a avea o piele neteda si matasoasa pe tot corpul, Marinela a apelat la metoda de epilare cu laser.

Desi are o silueta supla si un corp tonifiat, bloggerita mai recurge uneori si la sedinte de masaj pentru corp.

Are un zambet impecabil si o dantura frumoasa, iar noi am aflat secretul Marinelei.

Pana la urma insa, frumusetea Marinelei se datoreaza in mare parte faptului ca ea are un mod sanatos si activ de viata, dar si o alimentatie echilibrata, bazata in mare parte pe produse de origine vegetala.

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti gasesti pe site-ul emisiunii iSanatate.

Articole din aceeasi categorie