25.11.2022
De la o extrema la alta! Daniela Costetchi - o schimbare radicala de infatisare. Vezi cum arata acum bloggerita - FOTO/VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 24 de ani, este cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, dar si datorita stilului sau neobisnuit. Tanara este pasionata de tatuaje, coafuri deosebite si tinute extravagante. 

Acum cateva ore, Daniela Costetchi avea un par lung si blond. Cu toate acestea, intr-un moment, tanara a hotarat ca vrea o schimbare, si nu una simpla, ci una radicala. 

„N-as fi eu, daca nu as trece uneori dintr-o extrema in alta”, a mentionat tanara alaturi de fotografia pe care a publicat-o pe Instagramul sau oficial. 

Alternosfera isi incanta din nou fanii! Formatia a lansat piesa „Bonjour Madame”. Vezi cum suna melodia, dar si videoclipul regizat de Roman Burlaca - VIDEO

Asadar, aceasta a decis sa-si vopseasca parul, sa-si scoata extensiile si sa taie din lungime. „Ieri aveam extensii pana la fund, azi am bob lung”, a scris Daniela intr-un InstaStories. 

In timp ce ea era la salon, sotul sau, Catalin Soare, o astepta in automobil. Cand a vazut-o cu noua coafura, tanarul a ramas incantat si socat in acelasi timp. „Aoleu. Foarte bine iti sta. Mie imi place. Foarte fain”, a mentionat acesta. 

Fashion Friday cu Xenia Bugneac: 5 printuri la moda in sezonul rece 2022/23

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si au o fiica, Leila. 

Colaborare de succes! Anatol Melnic si Ivan White s-au filmat in videoclipul interpretei Reghina-Alexandrina pentru piesa „Tata, tata”. Vezi cum s-au descurcat cei doi cu rolurile de tata si iubit - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie