25.11.2022
Alternosfera isi incanta din nou fanii! Formatia a lansat piesa „Bonjour Madame”. Vezi cum suna melodia, dar si videoclipul regizat de Roman Burlaca - VIDEO

Acum cateva ore, cunoscuta formatie de muzica rock din Moldova a lansat o noua piesa romantica ca se numeste „Bonjour Madame”, tradus din franceza ca „Buna ziua, doamna”.

Despre lansarea piesei cei de la Alternosfera a anuntat pe pagina lor oficiala de Instagram. „Premiera. Music Video „Bonjour Madame” este pe Youtube! Bonjour Madame. S-a rupt in doua firul de wolfram.”, au scris membrii trupei.

Muzica si textul au fost scrise de catre solistul trupei, Marcel Bostan. De asemenea, acesta a fost responsabil si de scenariu pentru videoclip.

Gabriella Damir - cu ochii in lacrimi la propria nunta! Bloggerita a publicat pe retelele de socializare imagini cu cele mai emotionante momente din ziua in care si-a unit destinul cu Roman Burlaca - FOTO

Totodata, Roman Burlaca este cel care s-a ocupat de regie. El a publicat si cateva imagini de la filmari pe retelele sale de socializare.

„Imi pare bine ca ne bucurati cu muzica de calitate!”, „M-am oprit in fata facultatii sub streasina inainte sa intru la cursuri ca sa ascult melodia voastra.”, „Una din putinele trupe care odata cu trecerea timpului devin din ce in ce mai bune!”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a piesei.

Alternosfera este o formatie de rock alternativ, fondata la 13 decembrie 1998 in Chisinau. Trupa este activa in prezent, componenta ei cuprinzandu-i pe Marcel Bostan - voce, clape; Marin Nicoara - chitara, clape, Sergiu Aladin - chitara, Dumitru Costin - bass si Nickel Russu – tobe.

Colaborare de succes! Anatol Melnic si Ivan White s-au filmat in videoclipul interpretei Reghina-Alexandrina pentru piesa „Tata, tata”. Vezi cum s-au descurcat cei doi cu rolurile de tata si iubit - VIDEO

Articole din aceeasi categorie