25.11.2022
Fashion Friday cu Xenia Bugneac: 5 printuri la moda in sezonul rece 2022/23

Draga fashionista, la tema celor mai actuale tendinte ale sezonului rece, iti prezint cele mai sofisticate printuri 2022-2023 si nu doar.

Print Abstract 

Printul abstract vine din moda anilor 1960, perioada cand designerii au pus mai mult accent pe aceste imprimeuri, printr-o abordare soft.

In 2022-2023 este prezent in mai multe colectii si culori, un print absolut nepretentios, ce se potriveste atat femeilor, cat si barbatilor care indraznesc sa iasa din tiparele clasice.

Gingham

Carouri mai mult decat originale, in 2022 au incitat imaginatia designerilor, creand colectii surprinzatoare. Combinatii tentante de alb-negru au atras atentia prin originalitate.

Tartan

Tartanul – unul dintre cele mai clasice printuri care nu si-a pierdut actualitatea in ani, este vedeta sezonului rece. Acest imprimeu s-a remarcat in defilarile de moda, colectii de costume elegante, fiind accesorizate intr-o maniera moderna. 

Ghepardul

Una din cele mai chic tendinte, care nu tine cont de sezon. Un print indraznet si mereu actual. Prezenta lui in defilarile de moda a variat, de la tinute discrete, la extravagante, cu un aer chic&glam.

Flori

Unul din cele mai vibrante printuri 2022-2023. Au fost marite intentionat pentru a le creste importanta, prin intermediul tesaturilor cu flori supradimensionate, in varianta 3D. Prin colectii sofisticate designerii au promovat ideea de a fi purtat intr-un mod mai neordinar in sezonul rece. 

Cu alte noutati fashion, revin in cadrul rubricii #FashionFriday.

Cu drag, @Xenia Bugneac 

Sursa foto: Pinterest

Articole din aceeasi categorie