25.11.2022
Colaborare de succes! Anatol Melnic si Ivan White s-au filmat in videoclipul interpretei Reghina-Alexandrina pentru piesa „Tata, tata”. Vezi cum s-au descurcat cei doi cu rolurile de tata si iubit - VIDEO

Artista Reghina-Alexandrina este cunoscuta pentru vocea sa fermecatoare si pentru faptul ca manuieste arta cantatului cu acordeonul de mai bine de 11 ani.

De curand aceasta a decis sa lanseze o noua piesa care promite a fi un mare succes, iar acest lucru este dovedit de numarul mare de vizualizari si aprecieri de pe Youtube.

In videoclip, apar doua vedete de la noi din tara si anume prezentatorul PRO TV, Anatolie Melnic care interpreteaza rolul tatalui Reghinei-Alexandrina, dar si blogger-ul Ivan White, care este „iubitul” ei.

Si pentru ca poate canta la acordeon de cand este mica, artista a avut un moment solo cu el. „Tare-mi place si partea solo a acordeonului din piesa. Voi ati ascultat?”, a mentionat artista pe pagina sa de Instagram.

Nimeni nu s-ar fi asteptat! O Yeong-su in varsta de 78 de ani din serialul „The Squid Game” a fost acuzat de hartuire sexuala

Muzica si versurile piesei au fost scrise de Marin Cretu, cunoscut si ca, Kapushon. De asemenea, regia ii apartine tot lui Kapuson, dar si lui Nicu Lungu.

Vedeta din „The Blue Lagoon”, Brooke Shields - impecabila in costum de baie la 57 de ani. Vezi cum sarbatoreste actrita Ziua Recunostintei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie