09.07.2024
Victoria Lungu s-a apucat de sport: „Cea mai mare problemă este atunci când trebuie să merg la televiziune și să îmbrac o rochie mulată” - VIDEO

Fiind invitată în cadrul emisiunii O Seară Perfectă, interpreta Victoria Lungu a recunoscut că a început să facă sport pentru a scăpa de câteva kilograme nedorite.

Victoria a menționat că obișnuia să facă sport, însă, o perioadă nu l-a practicat din lipsa de timp.

 „Să știi că eu fac sport mai mereu, doar că e foarte multă nebunie în plecările mele și în venirile mele. Când eram la București aveam stadionul lângă mine și atunci o luam pe Laila (cățelușa Victoriei) și făceam 10 kilometri de mers, după aia sport. Când am început să fiu obosită chiar nu mai aveam nevoie, pentru că posturile cumva m-au adus la forma inițială și nu aveam nevoie atât de mult”, a spus invitata.

Nu a permis greutăților să o doboare! Cum a fost copilăria campioanei Anastasia Nichita, dar și ce situații i-au modelat cacracterul - VIDEO

Pe lângă sport, Lungu a notat că își menține silueta în formă datorită masajului:

„Fac masaj pentru că el este principal pentru sănătatea mea. Mai fac terapii și cumva am lăsat sportul, dar merg foarte mult pentru că stau lângă lac, și trebuie să o mai plimbu și pe Laila. Am început acum să mai impun să fac o oră de sport pentru că am nevoie să arătăm bine”.

„Să știi că cea mai mare problemă este atunci când trebuie să merg la televiziune și să îmbrac o rochie mulată... Asta este motivația cea mai importantă pentru că unde merg, toată lumea spune: „Vai, da așa grasă sunteți la televizor”... Eu mă trezesc dimineața și fac încălzire zilnic... Am o domnișoară de pe Youtube și fac cu ea exact o oră”, a mai povestit Lungu.

Victoria Lungu este o cântăreață de muzică ușoară, romanțe și de estradă din Republica Moldova. Este cunoscută mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizită.

Poți slăbi până la 6 kilograme în doar 10 zile! Antrenoarea Mihaela Cavcaliuc știe secretul: „Eliminăm grăsimea de pe corp fără suplimente, fără sport” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie