19.10.2022
Tatiana Heghea - o mamica fit! Interpreta a impartasit imagini video din cadrul antrenamentului sau: „Acum si mai motivata” - VIDEO

Tatiana Heghea a devenit mamica pentru a treia oara pe data de 20 mai 2022, aducand pe lume un baietel minunat pe nume Tiberiu - Alexander. Si chiar daca a nascut acum cateva luni, vedeta se poate lauda cu o silueta de invidiat. Fiind foarte activa pe retelele de socializare, recent artista le-a impartasit urmaritorilor sai cum decurg antrenamentele sale. 

Inainte de a fi insarcinata pentru a treia oara si chiar si in timpul sarcinii, Tatiana Heghea avea grija de sanatatea sa, de alimentatia si, desigur, facea sport. 

Si dupa o lunga pauza, interpreta a decis sa-si reia antrenamentele sale preferate. Artista a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii in care o vedem in costum de sport, tinandu-l in brate pe fiul sau, Tiberiu. 

Decizie neasteptata! Diana Ballerini a renuntat la tatuajul dedicat sotului sau! Afla care este motivul pentru care femeia de afaceri a facut acest pas - VIDEO

„Revenire la antrenamente de sport. Primul antrenament sport dupa cea de-a 3-a nastere s-a produs astazi. Mai bun partener decat Tiberiu-Alexander, nu cred ca exista. Pe toata durata antrenamentului m-a urmarit cu interes si a zambit pana la urechi antrenoarei. La 4 luni distanta de la nastere, chiar si cu 3 copii deja, cu mai multe griji si responsabilitati adaugate pe umerii mei , mi-am propus sa revin la modul meu de viata care in pofida efortului nu mic, mie imi aduce placere si adrenalina! Astfel, demonstrandu-mi mie in primul rand ca ma respect si imi respect, iubesc si ajut corpul ca sa dea performanta in continuare”, a scris anterior Tatiana Heghea. 

Iar in aceasta dimineata, Tatiana a decis sa publice un videoclip in care vedem cum decurg antrenamentele sale. In filmulet vedem ca, in timp ce interpreta face exercitii, fiul sau sta cuminte langa ea si o priveste cu admiratie. 

„Azi am avut unul din cele mai tari antrenamente”, a mentionat cantareata si a adaugat ca ea visa la acest moment: „M-am antrenat cu el in burtica, visam si vizualizam cand va fi in scoica langa mine la antrenamemte”. 

Noiembrie - una dintre cele mai complicate luni din acest an! Afla de la numerologul Ala Andon ce schimbari ne asteapta la sfarsitul acestui an si cat timp vor dura: „Va asigur ca o sa fie schimbari complete” - VIDEO

Potrivit interpretei, acum ea este mult mai motivata de a avea rezultate mai bune. „O sa va arat neaparat cu alta ocazie cu cat interes urmareste Tiberiu antrenamentele mele”. 

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Diamanta Paterau s-a apucat de make-up! Vezi cat de bine i se primeste interpretei sa-si faca un machiaj profesional: „Imi place ce vad in oglinda” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie