19.10.2022
Decizie neasteptata! Diana Ballerini a renuntat la tatuajul dedicat sotului sau! Afla care este motivul pentru care femeia de afaceri a facut acest pas - VIDEO

Un nou desen a aparut pe corpul Dianei Ballerini. De ce si unde, afla intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Diana Ballerini si-a mai facut un tatuaj sau de fapt a acoperit unul mai vechi. „Am facut o regina din tabla de sah, dar de fapt am acoperit un tatuaj si nu unul oarecare. Chiar si urmaritorii m-am intrebat daca s-a intamplat pentru ca mi-am acoperit numele sotului meu. Nu s-a intamplat nimic insa aveam de vreo 2 ani in cap aceasta chestie ca nu-mi placea cum era scris. Mereu toti ma intrebau ce este scris, inseamna ca nu era citibil.”, a spus femeia de afaceri.

Intrebata cum a reactionat Marco, Diana a raspuns: „Marco nu a reactionat. Eu i-am spus mai inainte. El mi-a spus ca „Eu sunt tatuat in inima ta”. Cand am facut tatuajul acum 10 ani a fost o scapare de-a mea, dar nu regret nici ca l-am facut si nici ca l-am scos.”

Regina Letizia, turneu fashion in Germania. A facut senzatie intr-o rochie veche de 10 ani

Noul tatuaj are si o semnificatie aparte: „Mie imi place foarte mult sa joc dame si in dame sunt toate la fel, dar in sah sunt diferite. Si eu mereu sunt o dama, o regina, pentru mine nu pentru altii.”

Pana in momentul de fata, femeia de afaceri are 11 tatuaje. „Mai este in lucru celalalt tatuaj. Mesterul o sa-l mai schimbe pentru ca inca nu-mi place. Va fi pe brat in interior. La mine toate tatuajele au o semnificatie, ele trebuie sa te reprezinte.”, a mentionat Diana Ballerini.

Noiembrie - una dintre cele mai complicate luni din acest an! Afla de la numerologul Ala Andon ce schimbari ne asteapta la sfarsitul acestui an si cat timp vor dura: „Va asigur ca o sa fie schimbari complete” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie