19.10.2022
Diamanta Paterau s-a apucat de make-up! Vezi cat de bine i se primeste interpretei sa-si faca un machiaj profesional: „Imi place ce vad in oglinda” - VIDEO

Stresul programarilor la salonul de frumusete pentru a se machia inainte de fiecare concert sau eveniment a disparut din viata Diamantei Paterau dupa ce artista s-a inscris la un curs de automachiaj. La ultima lectie a cursului am fost si noi, iar ce a reusit sa invete artista si cat de bine se machiaza singura, afla din reportajul ce urmeza, marca O Seara Perfecta. 

Timpul pierdut, programarile din timp, dar si banii pe care ii cheltuia de fiecare data pe un machiaj inainte de fiecare eveniment, au determinat-o pe Diamanta Paterau sa devina propriul make-up artist. Tocmai de asta s-a inscris la un curs de automachiaj.

„Inainte, cand abia incepusem, orice eveniment, orice concert, eu trebuia sa cheltui bani. Inainte era si mai ieftin, 350-450 de lei. Acum insa trebuie sa scot 50 de euro din buzunar. Eu am venit aici pentru cunostinta. Mie imi place eu sa-mi fac machiaj, imi place ce vad in oglinda si vreau sa fac totul corect. Trebuie sa-mi iau periute bune, baze. Baza, fetelor, este foarte importanta. Si pe pleoapa trebuie baza, ca sa se tina fardurile frumos, mai ales daca pui si un luciu frumos. Trebuie sa se mentina tot bine. Ieri am facut un smokey eyes”. 

Igor Rusu - mai sincer ca niciodata! Interpretul a dezvaluit care este slabiciunea sa: „Sper sa fac fata...” - VIDEO

Cu aceasta ocazie, interpreta a testat produse cosmetice pe care nu le folosea inainte, astfel trusa de machiaj a interpretei se va suplini cu produse noi.

„Un fond de ten bun, un rimel, un blush, un ruj bun. Fiind aici mi-am dat seama ca trebuie sa am mai multe produse noi. Este o regula, cu cat mergem mai mult in locuri mai mici, cu atat trebuie pensula sa fie mai mica. Ele toate difera, sunt sintetice, naturale, plate. Inca un secret este faptul ca trebuie sa combinam doua sau trei fonduri de ten, ca sa fie mai frumos”. 

Cel mai greu pentru interpreta este - contouring-ul. „Mie imi place sa-mi fac fata aproape perfecta. Retusarea dintre culori tot mi se pare mai complicat. Dar o sa ma obisnuiesc”. 

„Astazi fac un machiaj care este bun si pentru o filmare si pentru un concert. Apropo, maine am o filmare si iata voi pune in practica ce am invatat azi”, Diamanta Paterau, interpreta. 

Irina Rimes - o adevarata vedeta de la Hollywood! Interpreta si-a facut aparitia intr-o rochie sexy: „Esti superba” - FOTO

 La curs, interpreta a invatat cum sa-si scoata frumos trasaturile fetei. 

Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

„In primul rand punctele fetei cu volum si adanciturile. Cele cu volum le scoatem in evidenta cu putin iluminator, cele cu adancituri le facem mai mate. Conturul fetei foarte mult conteaza. Si nasucul trebuie conturat, ca sa-i dam o imagine foarte buna”. 

Articole din aceeasi categorie