19.10.2022
Noiembrie - una dintre cele mai complicate luni din acest an! Afla de la numerologul Ala Andon ce schimbari ne asteapta la sfarsitul acestui an si cat timp vor dura: „Va asigur ca o sa fie schimbari complete” - VIDEO

Octombrie, a zecea luna din an a venit cu vibratia cifrei 7. O fi adevarat si ce inseamna asta, afla de la invitata emisiunii O Seara Perfecta, numerologul Ala Andon.

„Vine 25 octombrie si vine eclipsa in zodia scorpionului influentat de Marte si Pluton, foarte puternic. Scorpionul este dur si nu iubeste falsurile, iar Plutonul schimba sistemul bancar si financiar complet. Va asigur ca o sa fie schimbari complete pana in mai 2023, chiar si monede noi. Cred ca cu totii am observat ca banii se schimba, Euro se duce in jos, Dolarul creste, cu resursele naturale nu stiu ce se intampla. Dar va afirm, dupa orice cadere vine putere.”, a precizat numerologul.

Horoscop 19 octombrie 2022. Zodiile care atrag toate privirile

De asemenea, Ala Andon a povestit si despre motivul pentru care in acest an au fost organizate foarte multe nunti. „Cifra 6 este cifra parteneriatului, cifra dragostei si a emotiilor, noi mergem conform cifrelor. Si urmeaza 2023. Va puneti scopurile la anul.”

Numerologul a oferit si un sfat tuturor de care sa tina cont in acest an. „Este important sa fim acel mijloc, nici in stanga nici in dreapta pentru ca ne clatinam intr-un fel. Va afirm, fiecare persoana in anul acesta unde nu s-ar afla si nu o sa fie in armonie cu el o sa-l paleasca.”

Natalia Gordienko - imagini rare alaturi de mama sa! Ce spune interpreta despre cea care i-a dat viata si cat de mult ii lipseste - VIDEO

Cea mai complicata perioada din acest an, conform celor spuse de Ala este luna noiembrie. „Luna noiembrie o sa fie agresiva. Pe data de 8 o sa fie conflicte, 9 depresii, 11 agresie totala, dar aici este si putere, 19 tiranie.”

Intrebata de catre Anisoara Loghin care este cifra norocului, Ala a spus ca 7, iar 6 este cea a iubirii si a familiei. Totodata cifra carierei este 4 si 19.

Irina Rimes - o adevarata vedeta de la Hollywood! Interpreta si-a facut aparitia intr-o rochie sexy: „Esti superba” - FOTO

Articole din aceeasi categorie