04.11.2022
Surprinzator! Gerard Pique se retrage din fobal. Ce mesaj a publicat sportivul in mediul online

Gerard Pique paraseste FC Barcelona si isi incheie cariera sportiva la varsta de 35 de ani.

Pe pagina sa de Instagram, sportivul a spus ca meciul din campionatul Spaniei cu Almeria va fi ultimul din cariera sa.

„Mi-ai dat tot de ce am avut nevoie, iar acum ca visele copilului din mine s-au implinit, vreau sa va spun ca este timpul sa inchid acest cerc. Mereu am spus ca dupa Barca nu va mai fi alta echipa, si asa si este. Sambata aceasta va fi ultimul meu meci.”, a mentionat Pique.

Femeia de afaceri Olga Beznos - un nou succes, la Istanbul! Aceasta participa in calitate de speaker si membra a juriului la un festival dedicat micropigmentarii - VIDEO

In aceasta vara a devenit cunoscut faptul ca Gerard Pique si Shakira s-au despartit dupa 12 ani de relatie. Potrivit unor surse, cantareata l-a parasit pe sportiv pentru ca acesta a inselat-o de nenumarate ori. Acum fostul cuplu rezolva problema custodiei celor doi copii ai lor.

A fost cea mai ideala intalnire din viata sa? Andreea Bostanica - alaturi de un blond misterios. Afla cine este si cum arata acesta - VIDEO

Gerard Pique este un fotbalist spaniol. A fost cumparat de Manchester United de la FC Barcelona B, pe 1 iulie 2004, si apoi imprumutat in sezonul 2006/2007 la Real Zaragoza. A debutat la Manchester United pe 26 octombrie 2004, intr-un meci cu Crewe Alexandra. In prezent face parte din echipa FC Barcelona.

Vrei sa faci o vizita la psiholog, insa nu ai curaj? Afla de la Olesea Golban Badura cum are loc prima sedinta la specialist: „Este important sa stii ca tot ce vei vorbi cu psihologul este absolut confidential”

Articole din aceeasi categorie