04.11.2022
Vrei sa faci o vizita la psiholog, insa nu ai curaj? Afla de la Olesea Golban Badura cum are loc prima sedinta la specialist: „Este important sa stii ca tot ce vei vorbi cu psihologul este absolut confidential”

Olesea Golban Badura este de specialitate psiholog, insa in timpul liber obisnuieste sa-si dezvolte pagina sa personala de Instagram.

Acolo Olesea publica informatii din domeniul psihologiei ce se gasesc mai rar pe site-urile de specialitate. Spre exemplu, in una dintre cele mai recente postari ale sale, aceasta a vorbit despre cum are loc de fapt prima sedinta la psiholog.

„Prima sedinta la psiholog este despre cunoastere si adaptare. La prima sedinta facem cunostinta si vedem daca ne potrivim. Ca in orice relatie, este importanta compatibilitatea client-specialist. Vom afla motivele pentru care ai decis sa apelezi. Vei povesti despre istoricul tau, familie, job, interese. Realizam un test Psihologic prin care descoperim starea emotionala si psihologica din prezent.”, a mentionat Olesea.

Chiar daca isi poate permite accesorii de mii de euro, Kate Middleton opteaza pentru articole mai iefine. Vezi cum arata o pereche de cercei care costa 5 lire sterline pe care i-a purtat recent Printesa de Wales - FOTO

De asemenea, in prima zi sunt stabilite obiectivele de lucru. „Obiectivele sunt ceea iti doresti sa schimbi, aceste obiective pot fi modificate de tine pe parcurs, totul depinde de ceea ce iti doresti tu.”, a spus psihologul.

Chiar daca nu te-ai fi asteptat, vei primi si teme pentru acasa dupa cei vei pleca de la consultatie. „Vei primi teme pentru acasa sau recomandari.”

„Este important sa stii ca tot ce vei vorbi cu psihologul este absolut confidential, aici nu vei fi judecat ci din contra, vei fi sustinut si incurajat ori de cate ori vei avea nevoie.”, a adaugat Olesea Golban Badura.

Irina Rimes, indragostita lulea de iubitul francez. Ce aparitie spectaculoasa au avut cei doi la o nunta: par desprinsi de pe coperta unei reviste - FOTO

Articole din aceeasi categorie