04.11.2022
Femeia de afaceri Olga Beznos - un nou succes, la Istanbul! Aceasta participa in calitate de speaker si membra a juriului la un festival dedicat micropigmentarii - VIDEO

De 4 ani salonul de micropigmentare Beznos Studio este alaturi de femeile care vor sa arate impecabil, iar fondatoarea studioului Olga Beznos isi depune tot efortul pentru asta.

Femeia de afaceri a ajuns la Istanbul pentru a participa in cadrul unui Festival si Campionat dedicat micropigmentarii: „Da, da! Ma asteapta aceste doua „misiuni” la EUROPMUFEST din mai 2023, Turcia, Istanbul!” 

Olga Beznos participa in calitate de membru al juriului, dar si speaker: „Sunt mandra si ma bucur de aceste performante pentru ca nu a fost un drum usor! Ambitie, munca, foarte mult curaj, dorinta de a fi cea mai buna au fost calitatile ce m-au ajutat sa ajung aici”.

Totodata, aceasta a mentionat ca succesul se datoreaza faptului ca la Campionatul din Munchen a obtinut Premiul Mare: „Gratie acestui fapt am oportunitatea sa fiu in juriul competitiei EUROPMUFEST 2023!

„Fetelor, sunt convinsa de un fapt: sa nu aveti dubii in propriile voastre forte! Cu mai mult curaj, indrazniti sa participati la Campionate!”, a subliniat Olga Beznos.

De asemenea, in cadrul acestui campionat, participa si specialistele care fac parte din studioul Beznos. Olga este convinsa ca munca in echipa este calea spre succes.

Articole din aceeasi categorie