03.11.2022
A fost cea mai ideala intalnire din viata sa? Andreea Bostanica - alaturi de un blond misterios. Afla cine este si cum arata acesta - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, interpreta din Republica Moldova, Andreea Bostanica, a publicat cateva imagini unde o vedem alaturi de un tanar chipes. Aceasta si-a intrigat fanii spunandu-le ca in curand ei vor afla adevarul despre ea si acel baiat. Asadar, vezi mai jos despre ce este vorba. 

Acum o luna, Antonio Pican, care este un blogger din Romania, foarte popular in mediul online, a intrebat-o pe Andreea Bostanica: „Vrei sa fii iubita mea. Pentru 24 de ore sau...”. Baiatul a invitat-o pe interpreta la o intalnire, care s-a promis a fi cea mai perfecta intalnire din viata tinerei. 

Acestia au filmat un vlog in care au aratat cum a decurs intreaga lor zi. 

Pentru date, Andreea a imbracat o rochie mini neagra, mulata, cu nasturi aurii. De asemenea, a imbracat o geaca din piele de culoarea ivory si o pereche de botine lungi, negre. Machiajul si coafura sa au fost lejere. 

In memoria sotului sau care s-a stins subit din viata din cauza coronavirusului, Luciana Spinu isi doreste sa restabileasca arhiva muzicala a muzicianului Dorin Ieseanu: „Am sa ma stradui sa-i duc acele melodii mai departe” - VIDEO

Antonio a imbracat, dupa cererea Andreei, o tinuta mai clasica, chiar daca baiatul a mentionat ca uraste costumele si stilul clasic. „I-am zis sa imbrace un costum si uitati-va cum a venit. Credeam ca nu o sa vina asa”, a spus tanara. 

„Cred ca am mai zis-o. Eu nu am fost niciodata la o intalnire, la prima intalnire. Eu nu stiu, pentru mine ea trebuie sa fie perfecta, ca in filmele turcesti, sa fie romantic. Am asteptari foarte mari. Nu stiu cum trebuie sa fie o intalnire in realitate. Vreau sa mergem undeva sa mancam. Cred ca daca m-ai chemat la o intalnire, stii care e mancarea mea preferata”, a afirmat Andreea Bostanica. 

Cuplul a mers intr-un local din Bucuresti, unde au mancat sushi. Cand acestia au ajuns, totul deja era pregatit pentru ei. 

Cand Antonio a intrebat-o pe tanara ce vrea ea de la un barbat, ea a afirmat: „Pentru mine nu conteaza infatisarea, culoarea ochilor, a parului. Este important ce e in interior, sa va sustineti reciproc, sa aveti acelasi vibe”. 

La randul sau, baiatul a mentionat ca inainte era sigur ca-i plac doar fetele blonde, insa acum si-a schimbat complet parerea. „Am ajuns la concluzia ca nu conteaza absolut deloc cum arati”. 

S-a stins flacara iubirii? Afla de la Diana Ballerini cum poti sa reaprinzi pasiunea in relatie: „Viata este o calatorie fantastica...” - FOTO

Dupa cina, cei doi au mers intr-un loc foarte neobisnuit, unde au avut parte de mult surprize si activitati. Acestia au jucat diferite jocuri si s-au veselit de minune impreuna. 

„Sunt trist ca ziua s-a incheiat, pentru ca e foarte tarziu si Andreea trebuie sa mearga acasa”, a spus Antonio. „A fost super tare. Chiar m-am distrat. Si la cina a fost dragut. E misto, toata ziua ti se deschide usa, te duce unde vrei tu, e super”, a adaugat Andreea.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Idolul ei vestimentar este Kim Kardashian! Tany Vander are o garderoba impresionanta cu haine de brand care valoreaza o avere. Afla care este cea mai mare slabiciune a bloggeritei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie