07.04.2022
Silueta perfecta nu i-a fost transmisa genetic, dar a muncit mult pentru a avea un corp de vis! Vezi top 5 exercitii pe care ti le propune Nicolle Trifan pentru a avea un posterior bombat in aceasta vara: „Eram o simpla domnisoara slaba, fara forme si cu depuneri de grasime” - VIDEO

Vine vara, ceea ce inseamna ca fetele se gandesc la cum vor arata in costum de baie si incep sa-si lucreze corpul. Cu cateva exercitii pentru un posterior bombat vine Nicolle Trifan, care are o mare obsesie pentru miscare si antrenamente.

Cine nu isi doreste o silueta perfecta, mai ales acum in sezonul cald? Nicolle Trifan este convinsa ca indiferent de constitutia ta, poti ajunge la rezultatul dorit daca muncesti suficient. 

„Desigur ca si factorul genetic joaca un rol. De exemplu cineva care a fost inzestrat de la mama natura cu forme mai voluptoase ii va fi mai usor sa obtina silueta de invidiat, dar asta nu inseamna ca cei care au fost mai putini norocosi nu pot sa schimbe acest lucru. Tocmai de aceea exista sala de forta si antrenamentele cu greutati.”, spune ea. 

Trei sedinte pe saptamana la sala de sport, executand corect exercitiile prezentate de Nicolle ne asigura in scurt timp schimbari la nivelul posteriorului si nu numai.

Primul exercitiu prezentat de aceasta a fost cel la aparatul Smith, un aparat care usureaza lucrul datorita suportului pe care il are. 

Umilinta maxima pentru Will Smith! Fostul amant al sotiei sale pregateste o carte cu picanterii despre relatia cu Jada

Cel de-al doilea exercitiu este: Fandari cu piciorul in spate.

Urmatorul exercitiu prezentat de antrenoare a fost cel al indreptarilor la bara. Acesta este potrivit pentru a extinde zona bicepsului femural si pentru partea de sus a fesierilor.

Totusi pentru un posterior bine lucrat avem nevoie si de alt tip de exercitii. Exercitiile de tip - izolare sunt pentru lucrarea zonelor mai specifice.

Sa fii mama nu-i usor! Ce spune food bloggerul Valeria Turcan despre perioada postpartum, greutatile cu care se confrunta, dar si dorinta de a mai avea copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” - VIDEO

Iar ultimul exercitiu a fost - podul. „Noi ii spunem podul. Il facem pe un picior, apoi pe altul, pe care lasam toata greutatea corpului nostru.” , spune Nicolle.

Fie ca ne dorim sa slabim sau sa adaugam masa musculara, pe langa exercitiile fizice, un aspect important este alimentatia: „Cred ca in proportie de 30% conteaza ceea ce mancam, iar celelalte 30% revin antrenamentelor.” , a mai adaugat antrenoarea. 

Nicolle isi aminteste ca inceputurile sunt grele pentru toti, iar ea nu a fost o exceptie: „Eram o simpla domnisoara slaba, fara forme si cu depuneri de grasime, dar iata ca pe parcursul anilor datorita alimentatiei echilibrate si a antrenamentelor am reusit sa ajung la o silueta de care sunt multumita.” , spune  ea. 

Sa fii mama nu-i usor! Ce spune food bloggerul Valeria Turcan despre perioada postpartum, greutatile cu care se confrunta, dar si dorinta de a mai avea copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie