06.04.2022
Lolita a recunoscut ca se teme sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina: „Sunt intr-o situatie teribila. Orice cuvant pe care il spun...”

Intepreta de origine ucraineana, Lolita Milyavskaya in cadrul unei emisiuni populare din Rusia a decis sa raspunda tuturor celor care asteapta o reactie din partea sa, in raport cu razboiul declansat de Vladimir Putin.

Lolita prefera sa dea dovada de retinere. In caz contrar, interpreta in varsta de 58 de ani, potrivit ei, va avea probleme.

„Am ratat implinirea celor 79 de ani a mamei pentru ca nu pot sa ajung in Ucraina. Sunt intr-o situatie teribila. Orice cuvant pe care il spun imi poate afecta familia. Daca incep sa spun tot ce gandesc se vor simti consecintele. Am rude din partea tatalui meu in Ucraina.”, a mentionat Lolita.

Cu toate acestea, artista a vorbit despre marirea preturilor in Rusia la anumite tipuri de produse. Pe cei care ridica preturile, Lolita nu-i considera patrioti.

Cantareata Valeria a creat o noua retea de socializare numita - Musicgram! Ce optiuni ofera aceasta utilizatorilor - FOTO

Femeia a mai spus ca vrea sa se axeze in viitorul apropiat mai mult pe cariera sa. „In ultima luna, am uitat complet ca sunt femeie. Nu am facut nimic altceva decat curatenie si mancare. Am facut totul pentru ca familia mea sa se simta in largul ei. Acum, mai mult ca oricand, vreau sa urc pe scena! Salile sunt deschise, voi merge sa evoluez la toate concertele posibile.”, a marturisit artista.

„Doar ruine si oameni morti!” Ruslana a mers in oraselul Borodeanka din Ucraina, pentru a ajuta oamenii care au suferit in urma atacurilor: „Nu pot reda in cuvinte ceea ce vad eu aici” - VIDEO

Lolita este o cantareata, actrita, prezentatoare TV si regizoare ruso-ucraineana.

Articole din aceeasi categorie