07.04.2022
Cum isi intampina tatal copiii unei prezentatoare TV din Ucraina. Barbatul a participat la eliberarea orasului Irpin

Marichka Padalco (46 de ani), prezentatoare de stiri la postul ucrainean 1+1 (1plus1.ua) a publicat recent un video emotionant in care copiii sai isi intampina tatal, dupa ce acesta a participat la eliberarea orasului Irpin. 

Orasul Irpin, de la periferia Kievului, a fost masiv bombardat de armata rusa. Evacuarea civililor din localitatea aflata la doar 20 km nord-vest de Kiev s-a realizat in conditii extrem de grele. 

Sotul jurnalistei, Yehor Soboliev, a participat alaturi de armata ucraineana, la eliberarea orasului Irpin, iar dupa zile intregi in care familia a fost cuprinsa de teama pentru viata lui, barbatul a sunat la usa apartamentului. Un video emotionant, in care copiii sar la gatul tatalui, a fost postat de Marichka Padalco pe contul ei de socializare. 

„Sunt cu mainile pline de sange!” Viata regizorului ucrainean Alan Badoev s-a dat peste cap dupa masacrul de la Bucea: „Asa ceva nici in filme nu vezi” - VIDEO

Copiii au alergat sa-l imbratiseze si au izbucnit in plans. Glasul fetei mai mici suna atat de indurerat, incat mai multi urmaritori ai inregistrarii video au scris in comentarii: „Mi s-a zburlit pielea pe mine”. 

Putin a bagat frica in Gigi Becali: „As lua-o la fuga daca m-as intalni cu el!” De ce se teme patronul FCSB

Anterior, jurnalista scria despre misiunea sotului ei: 

„Irpin a fost eliberat! De mai bine de o saptamana, toate gandurile mele au fost indreptate catre acest oras, pentru ca Yehor Soboliev si fratii sai au primit o misiune acolo. Zile lungi fara comunicare, apoi doar mesaje scrise, iar astazi in sfarsit... Irpin este complet eliberat de invadatori”.

Articole din aceeasi categorie