07.04.2022
Sa fii mama nu-i usor! Ce spune food bloggerul Valeria Turcan despre perioada postpartum, greutatile cu care se confrunta, dar si dorinta de a mai avea copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” - VIDEO

Este cel mai cunoscut food blogger de la noi, iar in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Valeria Turcan ne-a dat sansa sa o cunoastem mai mult din latura de mamica. Ce spune aceasta despre perioada prin care trece vezi in reportajul de mai jos.

Pe langa retete delicioase si ore intregi de filmari a celor mai speciale delicii, Valeria Turcan este o mama grijulie si responsabila pentru Saul, fiul sau.

De mai bine de un an si trei luni, impreuna cu sotul sau Valeria creste acest ghem de fericire: „A fost greu. Perioada postpartum a fost complicata emotional pentru mine. La o luna dupa nastere eu am iesit deja la filmari , unde nu te poti preface din punct de vedere psihologic. Pana la trei luni nu se oprea din plans, iar acum daca nu ii dai ceva plange.” , a povestit frumoasa mamica.

„Sunt cu mainile pline de sange!” Viata regizorului ucrainean Alan Badoev s-a dat peste cap dupa masacrul de la Bucea: „Asa ceva nici in filme nu vezi” - VIDEO

Totusi aceasta considera ca odata ce iesi la munca te poate dobori vina si instinctul care iti spune ca nu ai petrecut suficient timp cu copilul tau.

Food bloggerita afirma ca nu stia ca este capabila sa iubeasca atat de mult: „Am invatat sa iubesc mai mult. Sincer eu nu stiam ca sunt capabila de atata iubire. Desi credeam ca il iubesc pe Max, dragostea aceasta pentru copil este inexplicabila. Cand il vad ca cade, plange sau de exemplu recent am fost internati in spital este ceva de groaza pentru o mama.” , explica ea.

Lolita a recunoscut ca se teme sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina: „Sunt intr-o situatie teribila. Orice cuvant pe care il spun...”

Valeria spune ca desi este greu isi doreste inca unu sau mai multi copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” 

Tanara mamica a trecut si prin perioada de diversificare cu Saul. Aceasta afirma ca am mers pe metoda de a-i oferi fructele/lugumele intregi pentru ca copilul sa le poata percepe si daca isi doreste si sa le guste.

In aceasta etapa, Valeria a afirmat ca e important ca mama sa treaca peste frica. 

Cum isi intampina tatal copiii unei prezentatoare TV din Ucraina. Barbatul a participat la eliberarea orasului Irpin

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie