07.04.2023
Cele mai fit moldovence! Cine sunt fetele de la noi care se mandresc cu un corp super tonifiat - FOTO

Abdomen cu patratele, posterior mai sexy ca al lui Jennifer Lopez si picioare cu o musculatura bine definita. Pentru un asemenea corp nu trebuie sa scapi nicio zi de fitness.

Din topul celor mai fit fete din Republica Moldova nu are cum sa lipseasca Nicoleta Trifan, care a fost inspirata sa mearga la sala pentru a face o schimbare in viata ei si pentru a deveni cea mai buna versiune a sa. Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. 

Olga Cutelaba sotia luptatorului UFC, Ion Cutelaba. Este mama a 2 copii, pe Olga Cutelaba nu o impiedica nimic sa arate impecabil, aceasta este pasionata de sport si este des in sala de forta pentru a-si mentine silueta de invidiat.

Nicolae Botgros, dezvaluiri cu lacrimi! Afla ce a povestit maestrul despre relatia pe care o are cu fiica sa, Nicoleta - VIDEO

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. Aceasta o mare paret din zi si-o petrece la sala de forta, silueta acesteia este bine tonifiata si arata impecabil.

Leo Ciobu este o culturista populara de la noi din tara. Aceasta a participat la un concurs de bodybuilding si a obtinut locul doi. Pasiunea pentru a mentine un corp frumos o are inca de mica, aceasta este femeia cu cel mai bine lucrat corp din tara.

Justin Bieber de Moldova! Cristian Porcari - un nou hit si videoclip! „De la prima piesa ascultata de a ta, am stiut ca vei ajunge sus! Arta adevarata!” - VIDEO

Luptatoarea Irina Ringaci a devenit campioana mondiala printre seniore, ea a cucerit medalia de aur in categoria pana la 65 de kilograme. Aceasta o mare parte din timpul sau este doar in pregatiri astfel corpul ei arata superb.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova. Cu un abdomen bine lucrat se lauda si ea, artista petrece destul timp in sala de forta dupa cate putem observa pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari se lauda si ea cu o silueta de invidiat. Pe langa faptul ca este mama unei fette, aceasta are grija si de silueta sa.

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 160 de mii de urmaritori pe Instagram. Aceasta are si o silueta de invidiat.

Nimic nu e imposibil! Top 6 persoane publice de la noi care au castigat lupta cu kilogramele in plus - FOTO

Articole din aceeasi categorie