07.04.2023
Justin Bieber de Moldova! Cristian Porcari - un nou hit si videoclip! „De la prima piesa ascultata de a ta, am stiut ca vei ajunge sus! Arta adevarata!” - VIDEO

„Pielea Ta” - o piesa cu un sound fresh si cu un story care are in spate drama unei povesti de dragoste.

Dupa succesul pe care l-a avut cu „Bolnavi de Amintiri", piesa care a inregistrat pana in prezent 3M de vizualizari, Cristian Porcari a decis sa diversifice putin directia muzicala si sa lanseze si un alt gen de piese.

Cristian Porcari a venit cu un mesaj pentru fanii lui dupa ce a lansat piesa:„Vreau sa va multumesc pentru fiecare mesaj si distribuire, pentru fiecare like si comentariu. Cea mai mare bucurie a unui artist este sustinerea fanilor iar acum traiesc acest moment ca fiind unic. Cu ajutorul vostru visurile mele devin realitate  Va iubesc mai mult decat as putea descrie si va promit ca totul de-abia incepe!”

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relatii destul de stranse de iubire, unde cei doi lupta pentru dragostea lor si sunt impotriva tuturor.

Modelul plus size, Ashley Graham - fotografii in costum de baie din diferite unghiuri - FOTO

 Iar versurile acestei piese sunt destul de cunoscute de ceva vreme pe pagina lui de Tik Tok, care suna cam asa: „Ma rupe dorul pan’ la urlet Ma rupe-n fiecare noapte Devin salbatic cand te vad sub luna plina Buzele tale, gust de metamfetamina.”

Clipul poarta semnatura echipei talentate de la Mau Creative, echipa cu care Cristian a colaborat si la clipurile anterioare. Internautii au asteptat cu nerabdare lansarea acestei piese, iar in sectiunea comentarii acestia au scris diverse mesaje:„M-ai lasat fara cuvinte, un videoclip ce iti transmite emotii de neuitat! Succes in continuare, vei ajunge departe!”, „Exceptionala piesa, linie melodica, versuri, interpretare, tot pachetul”, „Apreciez mult artistii care-si compun singuri piesele! Felicitari! Oricum, toate melodiile tale sunt bune si ma bucur mult ca asta a devenit virala”, „Sincer chiar nu ma asteptam sa-mi placa asa mult,felicitari chiar s-a meritat asteptarea,mai vrem si alte piese!”, „De la prima piesa ascultata de a ta , am stiut ca vei ajunge sus! Arta adevarata!”

Cristian Porcari este un tanar interpret de la noi din tara, care a devenit popular dupa ce la 14 ani tanarul a ridicat sala in picioare la X Factor si a cucerit juriul cu talentul, vocea si atitudinea sa. Cristian a fost calificat drept “cel mai bun timbru de pana acum” la X Factor.
Este prima lansare care a facut 50 de mii in 24 de ore! Akord - o noua premiera muzicala: „Noi primim feedback-uri si vedem ca fiecare om se regaseste individual in aceasta poveste” - VIDEO

„Mi-au soptit niste pasarele ca vorbeste lumea ca sunt in despresie”! Gabriella Damir raspunde zvonurilor - FOTO

Articole din aceeasi categorie