07.04.2023
Nimic nu e imposibil! Top 6 persoane publice de la noi care au castigat lupta cu kilogramele in plus - FOTO

Pentru ca si-au dorit in primul rand sa fie sanatoase, interpretele si bloggeritele de mai jos au decis sa apleze la ajutorul unui nutritionist si/sau a unui atrenor pentru a scapa de kilogramele in plus. Vezi mai jos transformarile uimitoare:

Adriana Ochisanu - interpreta

Numai bune de maritat! Vezi un top al celor mai frumoase burlacite din showbiz-ul autohton - FOTO

In luna mai a anului trecut, Adriana Ochisanu a recunoscut in cadrul emisiunii O Seara Perfecta ca a dat jos 15 kilograme intr-o luna. „La spectacol aveam 72 de kilograme, iar acum am 57. Intr-un timp record, cu ajutorul nutritionistului, a suplimentelor si cu un program bine stabilit...foarte mult conteaza sa te tii de program. Daca nu te atarni serios cu siguranta nu vei ajunge la rezultatul dorit.”, a mentionat artista atunci.

Cristina Miron - bloggerita

In octombrie 2022, Cristina a povestit pentru emisiunea O Seara Perfecta ca a inceput sa slabeasca fiind ajutata de un nutritionist

Scopul ei initial a fost nu de a slabi, dar de a rezolva problemele sale de sanatate. „Aveam niste probleme de sanatate cu stomacul inclusiv si multe alte chestii la pachet au venit. Trebuia sa fac o schimbare.”, a spus Miron in cadrul emisiunii.

Iulia Hajim - interpreta

Numai buni de insurat! Desi trecuti de 30, sunt inca in cautarea jumatatii perfecte. Vezi un TOP al burlacilor moldoveni - FOTO

La inceputul anului 2022, artista a recunoscut ca a reusit sa dea jos 16 kg in doar 4 luni.„Am slabit 16 kilograme. Am facut-o in primul rand pentru sanatatea mea, aveam nevoie de acest lucru. Am slabit in patru luni, nu am tinut foame. Stilul de viata pe care il aveam m-a adus la surplus si la unele probleme de sanatate cu care nu eram multumita.”, a spus Iulia intr-un interviu marca O Seara Perfecta.

Dara - interpreta

Mihaela Cavcaliuc - bloggerita

Mereu impreuna! Top 12 cele mai populare cupluri din showbizul autohton - FOTO

Marisha Ignat - blogger

Articole din aceeasi categorie