07.04.2023
Nicolae Botgros, dezvaluiri sincere! Ce a povestit maestrul despre fiica sa de la Anisoara Dabija: „Bineinteles, Cornel a fost iubit din prima, dar pe Nicoleta altfel o simt” - VIDEO

Recent, maestrul Nicolae Botgros a fost invitat la podcastului Zinei Bivol, „Sincer cu tine”.

In cadrul interviului, Nicolae a vorbit despre regrete, acceptare, relatia cu fiica lui si cine va fi mostenitorul „Lautarilor”.

La intrebarea „Este vreo diferenta dintre a fi tata la 20 de ani si la 67 de ani?”, Botgros a raspuns: „Foarte mare diferenta. Nu se spune degeaba, cand omul devine mai matur iubeste mai mult copiii, mai ales nepotii. Eu imi amintesc foarte clar cum s-a nascut Cristi la noi. Cand s-a nascut eu paseam cate 2-3 trepte la maternitate. Iubirea de copii cu varsta apare alta. Bineinteles, Cornel a fost iubit din prima, dar pe Nicoleta altfel o simt.”

Maestrul a mentionat, de asemenea, ca nu este genul de tata care si-ar abandona copilul. „Ma bucur ca pot sa fac un bine pe lumea asta, sa cresc un copil. Cand cresti un copil asta inseamna mult. Altceva este ca sunt barbati care nu-si recunosc copiii, sunt barbati care nici nu-i vad cand cresc. Eu nu-s acel om. Pentru mine este important sa vad cum copilul creste, este important sa stiu cum mananca, cum creste.”

„Mi-au soptit niste pasarele ca vorbeste lumea ca sunt in despresie”! Gabriella Damir raspunde zvonurilor - FOTO

Dupa ce a devenit cunoscut faptul ca Nicolae Botgros mai are o fiica, acesta a avut parte de mult hate in mediul online. Intrebat daca l-a dezamagit valul de critica care s-a rasfrans asupra lui, dirijorul a raspuns: „Nu m-au suparat, pur si simplu eu stiu ca nu este frumos ceea ce fac ei. Nu are dreptul in familia mea sau in familia ta sa se bage cineva si sa spuna parerea lui pentru ca la dansul in familie nu e mai bine. Doar Dumnezeu are dreptul sa judece.”

Priveste interviul integral mai jos:

Nicolae Botgros este violonist si dirijor moldovean, director artistic al Ansamblului de muzica populara „Lautarii” al Filarmonicii de Stat din Moldova.

Sarbatoare in familia Carnat! Vezi cum a fost surprinsa Tea dis-de-dimineata: „Tu esti un inger pe pamant” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie