28.10.2022
Au trecut prin multe peripetii, insa au reusit sa devina campioni mondiali! Afla de la antrenorul Oleg Sclifos cum au ajuns luptatorii sai sa obtina victorie - VIDEO

Au ajuns la Campionatului Mondial XFC si au reusit sa inregistreze si rezultate frumoase. Despre peripetiile prin care au trecut sportivul Denis Cretu si antrenorul Oleg Sclifos afla intr-un interviu marca O Seara Perfecta.

Au revenit din Italia, acolo unde a avut loc campionatul, cu amintiri cat pentru o viata. „In data de 22 si 23 octombrie, weekend-ul acesta am participat la campionatul mondial care a avut loc in Italia, orasul Roma. Chiar cu 2 ore inainte de zbor am fost anuntati ca s-a amanat avionul si vorbeam cu baietii: „Ce facem, amanam competitia de anul acesta sau urcam in masina?” Si am fost nevoiti sa urcam in masina si sa plecam la competitie. Am parcurs 27 de ore si dupa 20 de minute de la sosire deja am avut primul meci.”, a recunoscut antrenorul Oleg Sclifos.

TOP 9 mituri despre relatiile de cuplu pe care nu trebuie sa le mai crezi! Ce spune psihologul Lilia Dubita in acest sens

Intrebati de catre Anisoara Loghin cum era atmosfera in masina tinand cont ca puteau sa nu reuseasca la competitii, antrenorul a mentionat: „Undeva persista un gand, dar noi suntem deprinsi cu situatii neprevazute. Avem curaj si baietii au lucrat destul de mult la sala si gandul ca am muncit foarte mult ne-a motivat ca sa ajungem la aceasta competitie.”

Rosie Huntington-Whiteley, HOT mama! Sotia lui Statham in cea mai buna forma fizica, dupa doua nasteri

Pe langa faptul ca au avut peripetii la aeroport, acestea au continuat si cand erau cu masina in drum. Chiar pe autostrada au avut o pana la masina si au primit si o amenda. „Nu a fost atat de simplu, insa rezultatul s-a meritat.”, a spus Oleg.

Sportivului care a evoluat in prima zi de competii i-a fost destul de greu, insa s-a descurcat destul de bine. Denis Cretu a fost cel care a luptat in ziua a doua. „Eram deja in forma dupa o noapte odihnita. Am fost motivat de acasa.”, a mentionat Denis.

Paula Seling ar fi divortat in secret de sotul sau, dupa 17 ani de casnicie? Cum au fost dati de gol cei doi

Articole din aceeasi categorie