27.10.2022
TOP 9 mituri despre relatiile de cuplu pe care nu trebuie sa le mai crezi! Ce spune psihologul Lilia Dubita in acest sens

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram, psihologul a decis sa vorbeasca despre cele mai intalnite mituri ce se refera atat la relatiile dintre cupluri cat si dintre soti.

Primul si cel mai intalnit mit dupa opinia specialistei este: „Cu trecerea timpului, partenerii nu mai flirteaza.”

De asemenea, Lilia a mentionat ca este complet gresit sa credem ca trebuie sa fim mereu sinceri cu partenerul de viata sau ca este important ca el sau ea sa ne fie cel mai bun prieten.

In 15 minute a luat decizia de a-si face blefaroplastie! Afla de la bloggerita Tania Goncear in ce consta aceasta interventie chirurgicala, dar si cum se simte la 2 saptamani de la operatie - VIDEO

„Daca sexul nu este bun, nu sunt sanse pentru acest cuplu”, „Certurile sunt un semn ca lucrurile nu merg cum trebuie.”, „Daca a inselat-o odata, se va mai intampla.”, sunt si ele mituri dupa opinia psihologului.

Totodata in postarea sa, Lilia Dubita a mai vorbit despre alte 3 afirmatii care nu corespund realitatii, si anume: „Daca nu este totul ideal inseamna ca nu este persoana potrivita.”, „Copilul ne va apropia si ne va rezolva problemele de cuplu.”, dar si „Daca e gelos inseamna ca ma iubeste cu adevarat.”

Lilia Dubita este un psiholog din Republica Moldova. Aceasta este specializata in special pe terapia familiei, cuplurilor, dar si pe cea personala.

Ariana Grande - schimbare totala de look! Interpreta are o noua nunata a parului - FOTO

Articole din aceeasi categorie