28.10.2022
Rosie Huntington-Whiteley, HOT mama! Sotia lui Statham in cea mai buna forma fizica, dupa doua nasteri

Probabil nu exista barbat heterosexual care sa nu il admire pe Jason Statham, atat pentru cariera sa, cat si pentru superba familie.

Si, desigur, pentru sotia sa care ar dezgheta si un aisberg, la cat e de HOT. Rosie Huntington-Whiteley cea sexy si-a lasat fanii masca dupa ce a publicat cateva imagini cu ea in lenjerie intima.

Jason Statham si Rosie Huntington-Whiteley au devenit parinti a doua oara anul acesta, la o data interesanta, 2.2.2022.

Top modelul Victoria’s Secret l-a asezat la casa lui pe ”baiatul rau” Statham, britanicul pe care multe femei l-au ravnit. Si daca Rosie era mai plinuta in vara, cu forme foarte apetisante, iata ca in octombrie si-a revenit la silueta de manechin si si-a incantat fanii cu cateva imagini decoltate. Rosie Huntington-Whiteley a sarbatorit 10 ani de cand are o colectie proprie de lenjerie intima, in parteneriat cu un brand celebru. Asa ca nu a ezitat sa-si etaleze corpul apetisant, cu talie marcata, sani impunatori si coapse voluptoase. Fizicul este si mai bine evidentiat cu un set de lenjerie intima care avantajeaza. Asadar, in colectia vedetei se afla piese pentru toate gusturile.

„Frumoasa atat la chip, cat si la suflet!” Xenia Deli a implinit 33 de ani! Vezi cum si-a inceput modelul aceasta zi speciala - FOTO

Supermodelul de 35 de ani si actorul britanic in varsta de 54 de ani se inteleg foarte bine, sunt impreuna din 2010, au doi copii si s-au logodit in 2016, dar nu s-au grabit sa se casatoreasca legal, insa se comporta ca o familie in toata regula.

Celebrul actor din ”Curierul” si partenera lui de viata mai au un baietel in varsta de 4 ani, Jack. Intr-un interviu din noiembrie 2019 acordat publicatiei People, Rosie Huntington-Whiteley a vorbit deschis despre experienta de a fi mama. „Cred ca e cel mai dragut lucru din lume si imi vine sa strig asta de pe acoperis. Sa fii mama e pur si simplu o calatorie minunata cu multe suisuri si coborasuri… fiecare zi e o noua serie de provocari si o noua serie de victorii.”, a marturisit Rosie referindu-se la Jack, primul sau nascut. Si asa de mult ii place sa fie mama, incat nu a stat prea mult pe ganduri si i-a facut lui Jack si o surioara.

Articole din aceeasi categorie