27.10.2022
Paula Seling ar fi divortat in secret de sotul sau, dupa 17 ani de casnicie? Cum au fost dati de gol cei doi

Paula Seling si Radu Bucura ar fi divortat in secret, dupa 17 ani de casnicie. Daca artista nu a oferit, pana acum, nicio declaratie cu privire la acest subiect, barbatul a recunoscut ca nu se mai ocupa de activitatea profesionala a artistei.

Paula Seling si Radu Bucura formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc. Acum, insa, povestea lor de iubire ar fi doar „istorie”, caci acestia ar fi decis sa mearga pe drumuri separare.

Cei doi au fost dati de gol chiar de noul manager al Paulei Seling, care a fost contactat de Click. Intrebat de reporter daca Radu Bucura nu se mai ocupa de cariera Paulei Seling de la divort, managerul a confirmat. „Da, este adevarat, corect”.

„Frumoasa atat la chip, cat si la suflet!” Xenia Deli a implinit 33 de ani! Vezi cum si-a inceput modelul aceasta zi speciala - FOTO/VIDEO

Totodata, Radu Bucura a confirmat ca nu se mai ocupa de activitatea profesionala a Paulei, insa a refuzat sa ofere alte detalii despre viata lor personala.

„Da, este adevarat, nu ma mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupa de concerte si tot ce este nevoie. Gasiti numarul lui pe site, puteti sa sunati acolo sa aflati tot ce aveti nevoie cu privire la activitatea profesionala a Paulei. In rest, nu sunt interesat sa comentez alte detalii, nu o sa discut viata personala, detaliile din viata privata raman private.”, a declarat Radu Bucura, sotul Paulei Seling, pentru click.ro.

TOP 9 mituri despre relatiile de cuplu pe care nu trebuie sa le mai crezi! Ce spune psihologul Lilia Dubita in acest sens

Paula Seling si Radu Bucura au fost impreuna mai bine de 17 ani, artista fiind indragostita de el inca din adolescenta, cand si incepuse sa-i trimita scrisori. Relatia s-a legat de abia noua ani mai tarziu si s-a lasat si cu o casatorie.

Trend-Alert de toamna! Afla de la stilista Nadya Ciorchina ce culori vom purta in sezonul rece 2022 - FOTO

„Prima data m-am indragostit de cel ce urma sa imi devina sot dupa noua ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Navodari si am pastrat o poza cu el in ghiozdan. Ii scriam scrisori la care nu prea raspundea. La 18 ani am facut autostopul pentru el. Tot nu a raspuns. M-a sunat dupa noua ani. Apoi, o saptamana si jumatate mai tarziu, ne-am casatorit”, a povestit Paula Seling acum ceva timp.

Articole din aceeasi categorie