21.01.2022
Are 18 ani, iar de 10 luni practica powerlifting-ul si deja a reusit sa devina campioana europeana! Vezi ce planuri are pentru anul 2022, sportiva Mihaela Ursuleac: „Este doar un stereotip ca femeile nu pot practica acest sport” - VIDEO

Mihaela Ursuleac demonstreaza ca femeile pot fi la fel de puternice atunci cand vine vorba de greutati, mai ales daca este un scop bine definit si cel mai important, ambitie.

Mihaela Ursuleac practica atletica grea de doar 10 luni. Totul a inceput spontan dupa o vizita la sala de sport din Anenii Noi, acolo unde s-a deschis o sectie de powerlifting. „Am fost la primul antrenament. Am ridicat cat am putut, maximum de kilograme. Antrenorul mi-a spus ca am potential si asa am inceput incetul cu incetul sa progresez.”

Dupa cateva luni a plecat la prima sa competitie de unde s-a intors invingatoare, dar si cu cateva recorduri mondiale si europene. „Am plecat la campionatul euroropean si de acolo am venit acasa cu primul loc la toate 3 probe. De asemenea am un record mondial si doua europene. Acel mondial a fost la genuflexiuni.”, mentioneaza sportiva.

Olga Manciu - despre studiile la Londra, succesul si provocarile profesionale cu care se confrunta: „Am avut atacuri de panica foarte serioase care m-au pus pe ganduri sa ma opresc.” - VIDEO

Avand doar 7 luni de pregatire, Mihaela a devenit campioana. Acest lucru a fost posibil atat datorita constitutiei sale cat si ambitiei de a fi cea mai buna. „Domnul antrenor mi-a spus ca am reusit datorita fizicului meu, e dotat asa cum trebuie sa fie in acest sport. In al doilea rand, putem vorbi de ambitie, de atrenamentele zilnice.”

Ridica pana la 150 de kilograme, iar acest lucru ii aduce satisfactie. „Mie nu imi place fitnessul, imi place ceva sa ridic, ceva mai greu. Sa simt cum ma dor muschii.”, spune Mihaelei Ursuleac.

Un succes absolut! Carla's Dreams, in doar 4 zile, a strans peste un milion de vizualizari la noul sau hit „Victima”: „Isi merita pe deplin locul 1 in trending!” - VIDEO

Pentru a ajunge la noi performante este nevoie de ambitie, dar si de antrenamente zilnice. Cu toate acestea, pasiunea de powerlifting  nu a fost acceptata din start de familia sportivei. „Prietenele mele ma sustin in tot ceea ce fac. Familia si cei dragi insa nu au vazut cu ochi buni chestia asta pentru ca totusi sunt fata. Dar cand au vazut ca am rezultate au inceput sa ma sustina.”, povesteste tanara.

„Este doar un stereotip ca femeile nu pot practica acest sport. Vreau sa vin in acest an acasa campioana mondiala.”, a mentionat in cele din urma sportiva.

Antonia, perfecta intr-o tinuta din latex. Bruneta se mandreste cu o silueta impecabila dupa trei nasteri - FOTO

Articole din aceeasi categorie