21.01.2022
Olga Manciu - despre studiile la Londra, succesul si provocarile profesionale cu care se confrunta: „Am avut atacuri de panica foarte serioase care m-au pus pe ganduri sa ma opresc.” - VIDEO

Invitata emisiunii O Seara Perfecta a fost Olga Manciu.

Dupa doi ani petrecuti in Marea Britanie, Olga Manciu a renuntat la profesia de make-up artist si a devenit un „doctor de suflete”. 

Aceasta a povestit ca se afla intr-o perioada in care da mai multe interviuri pentru un job in PR-marketing, iar astazi l-a avut pe ultimul si se afla in asteptarea raspunsului. 

Olga este inca studenta la o universitate de la Londra. „Este diferit pentru ca te duci la studii constient si matur, si cel mai fain este ca m-am dus si am doar trei obiecte de baza, doar cele de care ai nevoie.” spune ea.

Antonia, perfecta intr-o tinuta din latex. Bruneta se mandreste cu o silueta impecabila dupa trei nasteri - FOTO

Aceasta spune ca a avut parte de o perioada dificila in pandemie. „Noi am zburat pe 16 martie, iar pe 17 martie Marea Britanie a intrat in carantina totala. Noi practic un an de zile am stat acasa. Am invatat online, am lucrat online, tot online, intr-un moment dat deja uram telefonul.” 

Olga spune ca a evoluat mult. Aceasta va participa la cea mai mare conferinta de marketing din lume, unde vor fi toate departamentele de marketing de la companii de top. Aceasta a aplicat ca speaker si a fost acceptata. „Desi nici nu puteam sa visez la asa ceva, o sa ies in fata unui public mare de profesionisti si le voi povesti expertiza mea intr-un anumit domeniu.” 

Speakerul motivational a organizat un proiect numit „Terapia cu flori”. „Din cauza unei depresii interne am vrut doar sa merg si sa imi fac un buchet de flori. In procesul de realizare a buchetului am inteles ca se poate de realizat acest lucru si pentru alte femei. La modul practic femeile se duc in florarie, isi culeg buchetul, au un desert, o bauturica si au parte de tot confortul pentru a uita ce se intampla acasa.” 

Pasha Parfeni, in doliu! Tatal interpretului s-a stins din viata: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel…”

Ea a afirmat ca 2021 a fost un an extrem de greu in care a suferit mai multe atacuri de panica, care au facut-o sa se gandeasca la o pauza si un moment de respiro. „E multa munca. Am avut atacuri foarte serioase de panica care m-au pus pe ganduri sa ma opresc, sa am un moment de respiro pentru ca nimic nu fuge.”

Un succes absolut! Carla's Dreams, in doar 4 zile, a strans peste un milion de vizualizari la noul sau hit „Victima”: „Isi merita pe deplin locul 1 in trending!” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie