21.01.2022
Antonia, perfecta intr-o tinuta din latex. Bruneta se mandreste cu o silueta impecabila dupa trei nasteri - FOTO

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, Antonia nu trece neobservată niciodată, iar cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale a făcut furori printre fani.

Mereu preocupată de felul în care arată, Antonia, care este mama a trei copii, este atentă la alimentație și face sport, motiv pentru care se mândrește cu o siluetă perfect tonifiată.

De curând, ea a îmbrăcat o ținută din latex, formată dintr-un top și pantaloni, etalându-și formele apetisante. De asemenea, ea a optat pentru un machiaj sofisticat, ce i-a pus în valoare ochii.

Imaginea inedită a strâns rapid peste 30.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Frumoasă!”, ”Ești cea mai frumoasă!”, ”Arăți bine!”.

După ce a reușit să divorțeze de italianul Vincezno Castellano,  anul trecut, în 2021, Antonia a primit fost cerută în casatorie de Alex Velea. Emoționată, bruneta a pus pe Instagram o poză cu inelul și cu bucuria surprinsă imediat după momentul în care i-a fost adresată marea întrebare.

Felicitările au curs pe bandă rulantă în rubrica de comentarii, printre mesaje regăsindu-se și de la vedete. Smiley, Adda și mulți dintre prietenii lor artiști le-au urat numai lucruri frumoase: „Dragoste și bucurie!„/ „Felicitări și casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața!”/ „Asta da iubire! Felicitări!”.

Articole din aceeasi categorie