21.01.2022
Un succes absolut! Carla's Dreams, in doar 4 zile, a strans peste un milion de vizualizari la noul sau hit „Victima”: „Isi merita pe deplin locul 1 in trending!” - VIDEO

Dupa succesul trupei Carla's Dreams obtinut cu ajutorul piesei „N-aud” care a adunat peste 30 de milioane de vizualizari, trupa si-a batut propriul record. In doar patru zile, noua piesa „Victima”, a strans peste un milion de vizualizari pe Youtube. 

Piesa, dar si videoclipul i-au cucerit foarte rapid pe fanii trupei Carla's Dreams. „Victima” se bucura deja de un milion trei sute de mii de vizualizari si aproape doua mii de comentarii. 

„Omule, mi-as da un an din viata ca sa te cunosc, sa stam la o cana de vin si sa descopar sufletul ala din tine”, „Isi merita pe deplin locul 1 in trending! Bravo intregii echipe!”, „Melodia asta e superba! Si, intr-un fel, doare”, „Piesa este superba, iar pentru asta vreau sa iti mulțumesc”, „Omul asta e la un alt nivel, de un alt calibru. Intr-un cuvant Incomparabil”, au scris fanii trupei. 

Anuntul facut de Adele, in lacrimi. Clipul video care i-a ingrijorat pe fani

Textul piesei a fost scris de Carla's Dreams, iar muzica a fost compusa de Carla’s in parteneriat cu Alexandru Turcu. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca.

Kanye West - ipostaze tandre alaturi de noua lui iubita, Julia Fox - FOTO

Refrenul piesei este unul linistit si pune in prim-plan o dragoste plina de suferinta si incercari. „Tu mi-ai schimbat si numele in telefon. Si-n locul meu tu iei pastile sa adormi. Si tu visezi ca nu te vreau, ca nu te ador. Dar totusi nu ai somn...”

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa. 

O experienta de neuitat! Bloggerita Tatiana Koberidze a inotat cu un un pui de balena: „Nu simteam nici o frica. Am uitat de toate normele sigurantei. Pur si simplu ma simteam bine uitandu-ma in ochii acestei minuni” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie