09.02.2021
Acum este una dintre cele mai sexy blonde de la noi, dar a trecut prin multe sacrificii pentru asta! „Mancam salata in timp ce altii mancau prajituri langa mine, eram la sala in timp ce altii erau pe canapea.”

Antrenoarea de fitness Nicolle Trifan a publicat un mesaj motivational pe retelele de socializare, insotit de o fotografie fierbinte.

Este cunoscuta in mediul online datorita modului de viata pe care il promoveaza, dar si pentru felul in care arata, insa putin cunosc cat de greu i-a fost sa ajunga la formele pe care le are astazi. Nicoleta Trifan inspira multe fete care isi doresc sa obtina un corp de invidiat, insa afirma adesea ca acest scop poate fi atins doar cu multa perseverenta. 

Barbatii o doresc, femeile o invidiaza! Blonda cu cel mai bombat fund de la noi

De data aceasta, focoasa blonda a publicat o postare in care mentioneaza sacrificiile pe care le-a facut, din dorinta de a ajunge la rezultatele de care se bucura acum:

Tu ce alegi, sa primesti satisfactie de la reflectia din oglinda sau sa primesti satisfactie de la o pizza? 

Din fericire, am ajuns la etapa cand ma pot bucura de ambele, pentru ca stiu cum sa mentin echilibrul sau sa compensez prin sport, nu sunt persoana care se abtine intotdeauna de la ispitele culinare, cand am o pofta - mi-o implinesc, iar mai apoi imi iau revansa la sala.

DAR nu intotdeauna a fost la fel. O perioada indelungata de timp am tinut regim alimentar strict, mancam salata in timp ce altii mancau prajituri langa mine, eram la sala in timp ce altii erau pe canapea.

Orice rezultat necesita sacrificii, si crede-ma- sacrificiile de azi vor fi rasplata de maine!”, a scris antrenoarea de fitness.

Senzuala, inainte de somn. Cum apare antrenoarea, Nicolle Trifan, intr-o pijama din satin: "Mi-a trecut somnul cand am vazut pozele astea"

Tanara publica adesea Instastoryuri din timpul petrecut in sala de forta si le arata urmaritorilor ce alimente consuma, dar cele mai motivationale de pe profilul ei sunt fotografiile in care apare dezgolita frumos. 

Desi se confrunta adesea cu persoane care o critica pentru pozele prea provocatoare pe care le publica, admiratorii fideli ai Nicoletei vin adesea cu complimente despre felul in care arata si aprecieri pentru munca pe care o depune.

Nicolle Trifan - escapada la munte! Cu cine a mers frumoasa antrenoare in vacanta

Pe Instagram, Nicolle Trifan este urmarita de de peste 155 de mii de oameni.

Plina de vanatai, Ina Terescenco nu a ezitat sa-si faca publica durerea. Vloggerita a povestit in detalii prin ce cosmar a trecut dupa ce a fost batuta de fostul iubit: "Trebuie sa-ti fie jale de tine, ca flori poate sa-ti aduca si la mormant" - EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie