09.02.2021
Plina de vanatai, Ina Terescenco nu a ezitat sa-si faca publica durerea. Vloggerita a povestit in detalii prin ce cosmar a trecut dupa ce a fost batuta de fostul iubit: "Trebuie sa-ti fie jale de tine, ca flori poate sa-ti aduca si la mormant" - EXCLUSIV

,,Ma bate pentru ca vrea sa fim din nou impreuna’’. Nu e un titlu din ziare, ci chiar realitatea dura, prin care trece vloggerita Ina Terescenco. Plina de vanatai si alte semne de violenta, tanara nu a ezitat sa-si faca publica durerea. Noi am ascultat-o si iata ce am aflat.

Cu milioane de vizualizari in mediul online, acum cateva zile Ina Terescenco a facut o postare prin care si-a uimit fanii de-a binelea.

Ina TERESCENCO, vloggerita:  "Relatia noastra a durat un an si opt luni, daca nu ma gresesc. Dar a fost o relatie asa...impacare, despartire. Prostia mea a fost ca eu am iertat din start".

Cu fata umflata si plina de vanatai, tanara crede ca s-a ajuns pana aici pentru ca a fost prea indulgenta.

Ina TERESCENCO, vloggerita: "Am facut totul public a doua oara. Era foarte gelos. Prima data l-am refuzat, am iesit intr-un club doar cu fetele. Am servit doua pahare de sampanie. Cand am venit acasa, el ma astepta pe scara blocului si m-a dus tot blocul pana sus, de par, izghita si de gat. M-a chinuit asa pana dimineata.

Cel mai grav a fost astea care le-am publicat. Eu l-am iertat, dar nu mai vroiam sa am contact cu el. Ne-am mai intalnit periodic. Ma gandeam ca se va schimba si va fi bine, dar nu se schimba".

Cat despre al doilea caz de violenta, Ina a spus ca: "Am fost la sora mea in ospetie. Am stat cu sora mea, cu cumnatul pana tarziu. Am venit acasa. Eu locuiesc la al 14-lea etaj, el deja era sus, ma astepta. Am descuiat usa, el a intrat dupa mine in casa, am incuiat usa si a inceput sa-mi vorbeasca ca el tine la mine, ca ma iubeste. Eu i-am zis: daca ma iubesti, da sa vad telefonul tau. El a refuzat. Am primit de la fete screenuri ca el se scrie cu alte fete si vine si imi spune ca ma iubeste. De la asta s-a inceput. A inceput sa ma agreseze, sa puna tina de gat. Normal, eu n-am sa stau. Am inceput sa dau inapoi. Te uiti la dansu, parca l-a mancat cainele. A suferit mititelu si i-am stricat si telefonul. Cand am vazut ca situatia e grava, ca el m-a apucat de gat, am inceput sa n-am aer, am inceput sa strig. Am reusit s-o sun pe sora mea si el imi punea receptorul. Am mai sunat o data si am inceput sa strig. Sora mea a anuntat politia, ambulanta. Cand a auzit ca vine politia vroia sa iasa dar nu gasea cheia. A gasit-o si a plecat".

-Ce masuri a intreprins politia vizavi de cazul tau?

Ina TERESCENCO, vloggerita: "I-a fost pusa restrictia sa nu se apropie de mine cateva luni, iar daca se va apropia, va primi amenda. Dar daca voi depune plangere, deja inchisoare.  El nu si-a cerut scuze, dar m-a sunat sora lui si a inceput sa strige la mine cu diferite prostii".

Dincolo de sentimente, vloggerita condamna violenta in cuplu sub orice forma: "Greseala noastra este ca noi iertam si ne gandim ca el se va schimba. Azi si-a cerut scuze. El se schimba pe moment, iar dupa asta incepe iarasi.

Eu am iertat din prima si am facut rau. Femeile trebuie sa anunte politia si sa depuna plangere. Ele se duc la politie si doar povestesc. Nu vor sa-l inchida, le este jale de barbati. Trebuie sa-ti fie jale de tine, ca flori poate sa-ti aduca si la mormant".

Ce tine despre o noua relatie, Ina spune ca nu se grabeste si ca nu are incredere in barbati: "Inima mea e libera, nu am incredere in barbati. Multi spun ca Ina este o curva pe retele de socializare, dar eu nu stiu cum sa fii o curva daca eu am incercat sa fac relatie cu acelasi barbat timp de doi ani. Nu vreau pe nimeni la moment. Am un baietel micut pe care trebuie sa-l cresc si imi fac reparatie in apartamentul meu, vreau sa-mi deschid o afacere si cred ca barbatul va fi pe ultimul plan. Daca imi va trebui pentru sanatate o sa-mi gasesc unul sa-mi puna un bat pe foc".

Si chiar daca a trecut prin foc si para, Ina Terescenco continua sa zambeasca si sa transmita energie pozitiva.

Ina TERESCENCO, vloggerita: "La moment fac scoala auto, ma pregatesc pentru ziua mea de nastere. Asa calica cum sunt eu, imi caut rochie sa fiu cea mai frumoasa".

Acum o saptamana, vloggerita, Ina Terescenco, a anuntat pe Instagram ca din nou a fost batuta de catre fostul ei iubit. Aceasta a aratat ca are multe vanatai pe fata, dar si pe tot corpul.

Ina Terescenco, batuta din nou de catre fostul iubit: "Imi cer scuze de la vecini ca am strigat, pur si simplu chiar nu mai aveam puteri!". Momentul in care medicii ii acorda ajutor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie