15.01.2021
Senzuala, inainte de somn. Cum apare antrenoarea, Nicolle Trifan, intr-o pijama din satin: "Mi-a trecut somnul cand am vazut pozele astea"

In cea mai recenta postare de-a sa, antrenoarea, Nicolle Trifan, apare in niste fotografii senzuale intr-o pijama din satin. Ea si-a surprins fanii care au comentat activ aceste imagini: "Mi-a trecut somnul cand am vazut pozele astea". 

Dupa cativa ani de munca grea si o rabdare de fier, Nicolle a ajuns sa detina un corp perfect si o silueta de invidiat.  Aceasta posteaza zilnic pe retelele de socializare poze si filmulete video unde le impartaseste urmaritorilor sai secvente din viata, obiective si scopuri.

Recent, antrenoarea a postat cateva imagini provocatoare in care isi etaleaza trupul bine sculptat fara nici un alt indiciu decat „innocence”.

 

 

 

Au urmat un val de comentarii pe Instagram:"Esti superba, esti minunata", "Mi-a trecut somnul cand am vazut aceste poze", Draguta foc". "Bomba superba".

Frumoasa blonda a intampinat anul nou in compania prietenilor si a iubitul, imbracata intr-o rochie care i-au pus in valoare formele.

Nicolle este o antrenoare de fitness si nutritionista de la noi, care are peste 100 de mii de followeri pe Instagram, unde promoveaza stilul sanatos de viata si importanta sportului, oferind exemplu pe propriul corp.

Citeste si :  Cea mai hot antrenoare arata bine si cu hainele pe ea. Ii sta mai bine in alb sau negru?
Citeste si :  Antrenoarea Nicolle Trifan - aparitie spectaculoasa la trecerea dintre ani, alaturi de iubit. „Nanasa cea mare!”
Articole din aceeasi categorie