13.07.2022
Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

Tanara interpreta Iuliana Beregoi, cunoscuta atat in Republica Moldova cat si in Romania, implineste astazi 18 ani. Aceasta zi, artista a asteptat-o cu mare nerabdare. Pe pagina sa de Instagram, Iuliana a publicat mai multe filmulete video unde vedem cum a inceput sarbatoarea sa si cine a venit sa o felicite chiar la miez de noapte. 

Totul era pregatit si toti cei prezenti erau gata sa o felicite. Lipsea doar Iuliana. 

Cand interpreta a iesit afara, prietenii sai si familia sa au intampinat-o cu confetti, cu zambete, felicitari si un „La multi ani” galagios. 

In timp ce o felicitau toti, mama sa a mentionat, printre lacrimi, ca deja fiica ei este mare si o sa poata lua singura decizii. „O sa zica: „Hai mama stai acasa, ma duc eu si singura. Dar lasa ca o avem pe Ana din spate”, a spus mama Iulianei. 

Moldoveanca Milena Munteanu si-a realizat visul si a castigat titlul de Top Model Romania 2022! Ce spune tanara despre emotiile sale din cadrul concursului si ce planuri are pe viitor: „Sunt mandra ca am adus acest titlu la noi in tara!” - INTERVIU

„Sunt si oameni noi si oameni care sunt alaturi de mine deja de mult timp. Si asta ma bucura foarte mult, pentru ca chiar daca dispar unele persoane din viata mea pe an ce trece, cei mai buni si mai adevarati raman”, a spus interpreta.

Pe pagina sa de Instagram, mama Iulianei, Natalia a publicat doua imagini cu fiica sa si a scris: „Scumpa noastra Iuliana, azi implinesti frumoasa varsta de 18 ani, dar tu pentru noi vei fi mereu o fetita mica si dulce! Noi suntem atat de mandri de tine! Atat de repede ai crescut. Fie ca viata ta sa fie locul unde toate intamplarile bune sa se adune. Te iubim! La multi ani!”. 

Istorie la majoratul Iulianei Beregoi! A iesit direct din tort - FOTO

Cu ocazia aniversarii sale mult asteptata, Iuliana Beregoi a realizat o mare petrecere alaturi de toata generatia Z. Concertul jubiliar a avut loc pe data de 10 iulie, ora 19:30, la Arenele Romane din Bucuresti. 

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

La multi ani, Iuliana!

Articole din aceeasi categorie