12.07.2022
Moldoveanca Milena Munteanu si-a realizat visul si a castigat titlul de Top Model Romania 2022! Ce spune tanara despre emotiile sale din cadrul concursului si ce planuri are pe viitor: „Sunt mandra ca am adus acest titlu la noi in tara!” - INTERVIU

Milena Munteanu este o tanara originara din Republica Moldova. Fata, in varsta de 19 ani este pasionata de modeling si acest lucru o motiveaza sa se dezvolte si sa mearga cat mai departe. Tanara a castigat recent titlul de „Top Model Romania 2022” si, dupa spusele sale este foarte mandra de acest lucru. Milena ne-a oferit cateva detalii despre cum a avut loc concursul si ce emotii a avut atunci cand a auzit ca ea este castigatoarea acestui titlu. Mai multe afla in interviul de mai jos, marca Perfecte.md.

Milena a povestit ca in cadrul concursului „Top Model Romania 2022”, participantele au fost alese cu mare atentie. Fata de alte concursuri de frumusete, acesta a fost mult mai strict:„In primul rand se alege dupa infatisare, inaltime. De asemenea, mult conteaza caracterul modelului si atitudinea sa”.

A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

Concursul a avut loc in cadrul marelui eveniment „Bucharest Fashion Week 2022”, care are loc anual in Romania. In primele doua zile ale evenimentului are loc prezentarea colectiilor autohtone, iar in ultima zi s-a desfasurat Concursul „Top Model Romania”. 

Acesta a avut loc in doua etape. Prima etapa tine de defilarea in costum de baie, iar a doua etapa - defilarea in rochie de seara. Dupa spusele modelului, foarte mult conteaza modul in care defilezi si atitudinea ta pe podium. In cadrul etapei a doua, la final, tinerele participante au luat premiile. 

„Imi pare straniu ca o moldoveanca ar castiga in Romania titlul de „Top Model” sau in alta tara alt titlu, iar la noi nimic. In prezent, eu imi doresc sa ajung si mai departe de Romania. Vreau sa arat Moldovei ca suntem apreciate mult mai mult la nivel international decat la noi in tara. Pe langa faptul ca vreau sa-mi continui cariera de model, as vrea sa finisez si studiile”, a mentionat Milena. 

Cand si-a auzit numele in timp ce se afla pe scena in timpul decernarii premiilor, Milena a fost socata, caci nu s-a asteptat la acest lucru. 

Maria Ciorici - rasfatata de iubitul ei! Cadoul pe care l-a primit, de ziua sa, a lasat-o fara cuvinte: „Totul abia incepe” - FOTO

„Nu m-am asteptat sa-mi aud numarul meu, dar si numele. Am ramas pentru cateva clipe in soc si am inteles ca trebuie sa merg in fata sa-mi primesc titlul bine meritat, cred eu”. 

Dupa cum a afirmat tanara, acest titlu a fost un vis pentru ea, iar pentru a ajunge la el, ea a depus mult efort si multa munca. „Am muncit mult. Am visat mult sa ajung detinatoarea acestui titlu si uite ca visul meu a devenit realitate”. 

Milena Munteanu a mai participat si la alte concursuri de mare amploare, precum „Miss Moldova 2019”, „Miss Tourism Beauty 2020” si altele. Insa, ea zice ca a ramas dezamagita de juriul si aprecierea din Republica Moldova. Cu toate acestea, acest lucru a facut-o mai motivata si a inspirat-o sa ajunga in Romania.

A pozat langa viitoarea sa soacra si a radiat de fericire! Vezi cum a fost surprinsa Anastasia Fotachi alaturi de mama lui Gabriel: „Atat de frumoasa, blanda si grijulie..” - FOTO

„Nu am intrat nici in Top 3 la Miss Moldova. In mare parte asta m-a facut sa ajung in Romaia si sa particip la acest concurs. La Miss Tourism Beauty la fel nu am luat nici un loc. Acestea au fost unicele concursuri la care am participat in Moldova. Dupa acestea eu am decis sa plec sa-mi incerc norocul in Romania”, spune modelul.

„Sunt mandra ca am adus acest titlu la noi in tara!"

Autor: Valeria Minciuna

Articole din aceeasi categorie