12.07.2022
A adaugat 8 kilograme timp de o luna si este in cautarea unui psiholog. Ce destainuiri neasteptate a facut Ludmila Adamciuc despre perioada prin care trece: „A inceput totul intr-o dimineata.”

Este o persoana sincera si mereu spune lucrurilor pe nume atunci cand se confrunta cu situatii mai complicate. Recent, pe pagina sa de Instagram, bloggerita Ludmila Adamciuc a publicat un mesaj unde a facut cateva marturisiri despre emotiile si sentimenele care o doboara in ultima vreme.

Adamciuc a recunoscut ca timp de o luna a adaugat 8 kilograme. De asemenea, aceasta a descris si starile pe care le simte de la un timp. „Huh. Cred ca e cea mai grea postare pentru mine. Scriu, dar nu-s sigura ca voi reusi sa pun totul in cuvinte asa ca sa fie pe inteles. Cel mai clar si vizibil ce se intampla cu mine e ca am adaugat 8 kg intr-o luna. Ce dragut. Mancare sanatoasa si mancare multa, totul pe o linie fina de emotii. A inceput totul intr-o dimineata. Am deschis ochii si nu ma puteam ridica din pat. Eram trista obosita dar si nervoasa deoarece sunt trista chiar de dimineata. Aveam dureri in tot corpul chiar daca exact unde si ce ma durea nu-mi era clar. Am ignorat. Am incercat sa-mi continui ziua asa cum era planificata cu o zi inainte. Am depus de 10 ori mai mult efort ca sa vorbesc, sa merg, sa rad.”, a povestit bloggerita.

A pozat langa viitoarea sa soacra si a radiat de fericire! Vezi cum a fost surprinsa Anastasia Fotachi alaturi de mama lui Gabriel: „Atat de frumoasa, blanda si grijulie..” - FOTO

De asemenea, ea a spus ca din cauza starii sale emotionale corpul sau sufera si ii da semne in acest sens. „Am tot ignorat o saptamana ce traia corpul meu pana a inceput mai agresiv sa dea de stire. Greturi, cosuri toata fata, picioare umflate, dureri de cap si schimb de stare din 10 in 10 minute. Un bocet isteric intr-o seara dupa lucru cu titlu: „eu nu am sandale de vara”.  Am inteles ca e timpul sa ma opresc si sa ma ascult. Problema nu e in sandale si nici in +8 kg. Nu a fost deloc usor sa-mi recunosc, deoarece nu am fost invatata sa vorbesc atunci cand mi-e greu, la mine mereu trebuie sa fie totul bine. Dar nu, din motiv ca am lasat toate istoriile pe care le-am intalnit sa intre direct in suflet la un moment dat acolo nu mai era loc pentru Mine.”

Superluna din 13 iulie - zi cu puternic impact energetic! Ce este indicat sa facem in aceasta zi, dar si ce e obligatoriu sa evitam - FOTO

In cele din urma, Ludmila a mentionat ca este in cautarea unui psiholog care ar putea sa o ajute sa treaca mai usor peste acesta perioada mai putin frumoasa din viata sa. „Cand nu ai studii in psihologie cand nu mergi la un psiholog sau cand nu ai un mentor/supervizor care sa-ti zica ce faci cu toata informatia pe care o primesti zilnic - devine periculos. Te sufoci in propria empatie. P.S. caut psiholog si caut surse ca sa-mi fac plinul. Imi doresc sa pun pe picioare acest mecanism ca sa lucreze. Sa pot sa ascult sa dau energie, dar si eu sa ramanplina si prezenta acolo.”

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Maria Ciorici - rasfatata de iubitul ei! Cadoul pe care l-a primit, de ziua sa, a lasat-o fara cuvinte: „Totul abia incepe” - FOTO

Articole din aceeasi categorie