12.07.2022
Istorie la majoratul Iulianei Beregoi! A iesit direct din tort - FOTO

Iuliana Beregoi si-a sarbatorit majoratul pe scena, cum ii sta bine unei dive! Artista va implini maine 18 ani, dar si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de miile de fani duminica, care au venit sa o felicite si sa se distreze impreuna cu ea la Arenele Romane din Bucuresti.

Ca intotdeauna, artista a fost la inaltime. Iuliana Beregoi si-a surprins fanii printr-o iesire surpriza pe scena dintr-un tort imens, facut special cu chipul ei. Iuliana a impartit tortul de sarbatoare cu spectatorii sai, veniti in numar impresionant la Arenele Romane.

Familia Kardashian - acuzata pe retelele sociale ca a furat 600 de milioane de dolari de la Britney Spears

Iuliana a cantat cele mai bune piese din repertoriul sau si a avut si invitati surpriza. Show-ul idolului Generatiei Z a fost peste asteptari. Artista cu peste un milion de fani pe retelele de socializare a avut emotii mari la majorat!

 „Oare pot sa descriu cu cuvine cat de mult va iubesc? A fost magic. Voi ati fost magici. De 6 ani imi daruiti iubirea voastra, iar eu incerc sa va intorc toata dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea si prin tot ceea ce fac pentru voi.

Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decat am visat vreodata, datorita VOUA! Sunteti in inima mea. Va iubesc enorm si VA MULTUMESC!”, a declarat Iuliana Beregoi, incantata de eveniment.

Emotionant! Chris Hemsworth a publicat in mediul online o fotografie rara cu fiica sa de cand era mica - FOTO

Printre invitatii speciali ai Iulianei s-au numarat Dorian Popa, Mario Fresh, dar si sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu.

Dorian Popa si Mario Fresh au urcat pe scena alaturi de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au ramas extrem de incantati si au afirmat ca atmosfera la concert a fost una de vis.

Pe scena la Next Star, la doar 10 ani!

Iuliana Beregoi si-a facut a debutul pe scena la doar 10 ani, atunci cand a participat la show-ul „Next Star”. La 14 ani, tanara fenomen din Republica Moldova a reusit performanta de a sustine primul ei concert la Sala Palatului.

Artista s-a remarcat ca eroina principala in serialul online "Lara", care a inregistrat cifre record de audienta.

Articole din aceeasi categorie