22.09.2022
Zi speciala in familia Tatianei Heghea! Mama interpretei a implinit 70 de ani. Vezi cat de frumos a felicitat-o artista pe cea mai apropiata persoana a sa: „Maria mea muncitoare si harnica” - VIDEO

Astazi, mama interpretei din Republica Moldova, Tatiana Heghea, isi sarbatoreste ziua de nastere. Cu ocazia implinirii a 70 de ani a mamei sale, artista a felicitat-o pe retelele sociale, alegand cele mai frumoase cuvinte. 

„Mama astazi implineste 70 de ani. Astazi, 22 septembrie! La multi ani, mama mea. Maria mea muncitoare si harnica. Mama mea, mereu neobosita”, a scris interpreta. 

Potrivit interpretei, dorinta si energia pentru munca, ea a preluat-o de la mama sa. „Elanul de munca al meu de la mama mea l-am preluat”. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

De asemenea, Tatiana a tinut sa-i multumeasca mamei sale pentru ca aceasta a adus-o pe lume complet sanatoasa, dar si pentru ca a nascut-o cu un dar frumos, cel de a canta. 

Nina Cretu - sedinta foto pentru un brand de haine din Chicago! Vezi in ce rochie superba a pozat modelul - FOTO

„Doamne, inca nu e vremea. Sa mai stai inca 30 de ani cel putin... Multumesc ca m-ai plamadit asa cum sunt, ca am preluat curajul tau de a aduce pe lume 3 copii. Fix asa erai si tu. Ai nascut 3 copii, insa mereu ai muncit, ti-a placut sa muncesti, sa te dedici oamenilor. Sa primesti aprecierea lor era cea mai mare rasplata pentru tine. Genetica, bat-o vina sa o bata...”, a scris cu entuziasm interpreta Tatiana Heghea. 

In filmuletele pe care le-a publicat Tatiana pe retelele sociale, ea canta o piesa lirica, pe care a dedicat-o mamei sale. „Mereu cant aceasta melodie cu gandul la tine... Mereu am ochii in lacrimi...”, a concluzionat artista. 

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au 3 copii.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie