22.09.2022
Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

Nasterea unui copil poate trezi un amestec de emotii, de la bucurie pana la frica si anxietate. De asemenea, aceasta poate determina ceva la care cu siguranta nu te astepti - depresia postnatala. Acest fenomen, din pacate, a atins-o si pe Katy Black. Pe pagina sa de Instagram, bloggerita a recunoscut cum a trecut ea peste aceste momente neplacute din viata sa. 

Totul a inceput de la o intrebare adresata din partea unei urmaritoare de a sa, care suna astfel: „Cum sa nu intri in depresie postnatala?”. 

Bloggerita a recunoscut ca, din pacate, ea a avut depresie postnatala dupa ce l-a nascut pe al doilea fiu al sau, Simon. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

„Am vrut sa demonstrez tuturor cat de puternica sunt eu, ca ma pot ispravi cu doi copii si ca sunt atat de bravo. Cui asta i-a trebuit pana la urma? Nimanui”, a spus intr-un InstaStories tanara. 

Katy Black a publicat cateva imagini emotionante, in care ea apare intr-o stare mintala foarte proasta. „Dupa ce l-am nascut pe Simon, plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce. Ma filmam ca sa-i arat psihologului cat de rau ma simt si ca nu pot face nimic cu starea asta. Cristi saracu nu stia ce sa mai faca”. 

De asemenea, Katy a venit cu un sfat pentru toate mamicile. „Acceptati tot ajutorul care vi se acorda. Orice ajutor este binevenit”, a spus bloggerita si a adaugat ca femeile trebuie sa inteleaga ca ele oricum nu le vor reusi pe toate si asta e ceva ok. „E ok sa obosesti. E ok sa nu ai timp sa-ti speli parul. E ok sa ai o tona de vesela nespalata. E ok sa fii slaba si sa plangi. E ok sa uiti ceva. E ok sa te enervezi”. 

Sa fii mama este o placere, dar si o provocare! Interpreta Gloria Gorceag a recunoscut ca ii lipseste uneori timpul petrecut cu ea insasi: „Mi-as dori foarte mult sa merg la teatru, la film, la o cina cu sotul” - VIDEO

Katy s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 420 de mii de urmaritori pe Instagram.

Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

Katy este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie